Prețuri avantajoase pentru comenzile plasate pe site-urile asiatice

Într-un timp eram fidelă comenzilor online și plasam comenzi una după alta. Este drept că am un dressing plin cu de toate, dar mă lovesc și eu de aceeași problemă ca a tuturor femeilor când trebuie să plec de acasă. Mai exact, nimic nu este potrivit, nu prea am cu ce să mă îmbrac, etc. Probabil că aceste lucruri nu vă sunt străine. Tocmai din acest motiv am zis să mai caut și eu haine interesante pentru că aș vrea să mă înnoiesc și eu puțin.

Mai multe cumpărături online

Mă-am dezobișnuit de cumpărăturile fizice și parcă nu am timp să intru în magazine și să caut comori. Poate și pentru că merg la cumpărături, de cele mai multe ori, însoțită de copii și aceștia pun presiune pe mine pentru că nu au răbdare. Online totul este mult mai simplu, din punctul meu de vedere. Mă uit pe site atunci când am timp, îmi pun în coș foarte multe lucruri, le triez și mai pun sau mai scot lucruri până când ajung la comanda finală și apoi plasez comanda. Ea ajunge la ușă mai devreme sau mai târziu. M-am obișnuit să aștept și să nu fie timpul o problemă în acest sens.

Asta și pentru că pe site-urile asiatice găsesc haine ieftine ( cheap women’s clothing online ) sau mai ieftine decât dacă le-aș alege de pe un site românesc. Și site-urile asiatice au început să livreze destul de prompt și, mai nou, acestea colaborează cu firme de curierat care îți aduc comanda la ușă. Curios este că sunt site-uri românești care oferă transport gratuit pentru o comandă mult prea mare, iar pe site-urile asiatice, gen Holapick.com, găsim transport gratuit pentru comenzi de 80$. Trebuie să fim realiști că un colet de genul are de parcurs o distanță considerabilă pentru a ajunge la noi și cred că merită să atingem acest prag tocmai pentru că ne putem bucura de produse la un preț bun, modele diverse și o calitate bună.

Rochii casual cu mânecă lungă pentru femei / Long sleeve casual dresses for women

Rochiile cu mânecă lungî pot fi perfecte pentru o vreme mohorâtă, urâtă sau chiar rece. Nu pot să spun că am foarte multe piese vestimentare de genul în garderobă și tocmai din acest motiv mi-am îndreptat atenția către genul ăsta de articole. Din fericire am găsit niște modele tare drăguțe și la prețuri atrăgătoare care m-a făcut să zăbovesc destul de mult pe acest site. Eu mă gândesc că se potrivesc cu bocanci sau cu ghete pentru că în materie de încălțăminte spre asta mă voi orienta.

Nu puteam să nu caut și ceva cu mâneci trei sferturi așa că modelul ăsta m-a atras la prima vedere. Poate că ar fi mai potrivit pentru primăvară sau toamnă, deși eu tot cu ghete aș vrea s-o port. Nu știu în ce măsură ar merge acest model și totuși îmi doresc să încerc. La cât de mult îmi place modelul, o pot păstra și pentru la primăvară dacă nu se potrivește cu acest sezon.

Care sunt piesele vestimentare preferate în această perioadă?

You may also like

19 comentarii

  1. Cumpăr exclusiv online de mult timp Tare drăguțe sunt rochițele! În aceasta perioada caut pulovere, rochițe tricotate, ceva de vreme rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.