Favoritele lunii iulie 2018

În luna iulie am avut câteva produse care mi-au plăcut mult de tot și pe care mi-aș dori să le folosesc la nesfârșit pentru că m-am împăcat tare bine cu ele. În sezonul cald rutina de îngrijire suferă mici modificări și tocmai din acest motiv vreau să vă arăt ce am folosit eu foarte mult în această lună.

Produsele de îngrijire a tenului au fost foarte importante și tocmai din acest motiv vreau să vă arăt ce mi-a plăcut și ce am folosit în iulie.

Rimelul Scandalash de la Melkior este unul dintre cele mai noi produse lansate și mă bucur că am avut ocazia să-l încerc. Am făcut un review aici acestui produs și îmi place mult de tot cum se vede pe gene. Le alungește, le dă volum și se păstrează foarte bine timp îndelungat. Mi se pare că are un preț destul de mic pentru ceea ce oferă. Chiar consider că este cel mai bun rimel pe care l-am folosit în ultimul timp. Îl găsiți aici.

Acid hialuronic de la The Ordinary este unul dintre produsele folosite în fiecare zi. Mă împac bine cu el și mi se pare că tenul meu îl acceptă perferct. Eu l-am achiziționat după site-ul lor Deciem.com la un preț foarte mic. Ocazional l-am mai combinat și cu o rutină completă de produse de la The Ordinary, dar am avut și zile în care l-am folosit înaintea cremei.

La capitolul îngrijirea tenului serul anhtirid de la Yves Rocher mi-a plăcut enorm de mult. L-am folosit mai mult seara. Îmi lăsa tenul atât de catifelat și de hidratat încât îi simt și acum lipsa. L-am terminat între timp de asta suspin așa. Nu am văzut nimic în ceea ce privesc ridurile, dar mi s-a părut că am avut o chimie perfectă cu el.

Crema de ochi de la Bioaleea am folosit-o zilnic. Ambalajul este foarte mic și cochet. Dozează produsul puțin câte puțin și crema intră rapid în piele. Chiar dacă nu apuc să dorm suficient și am ochii suficient de obosiți, această cremă mi se pare că îmi completează perfect rutina mea de îngrijire. Am scris un review despre produsele bio de la Bioaleea aici.

BB cream de la Misha este un produs absolut perfect. Este foarte ușor de întins pe față și are o acoperire medie. Îmi place că are un SPF mare, chiar dacă n-am mai văzut nicăieri SPF 42. Îl găsiți aici la un preț foarte mic. Eu cred că am consumat cam jumătate din el până acum.

Crema de mâini de la Planet Spa Avon are un ambalaj care mă duce cu gândul la produsele de la Sabon. Mă bucur că s-au gândit la un ambalaj de acest gen. Textura cremei este ușoară și intră repede în piele. Pentru că această cremă are o cantitate relativ micuță, este perfectă de purtat în geantă.

Paleta iluminatoare de la Sleek am achiziționat-o de la MakeHot.ro. Paleta am avut-o cu mine în vacanță și am folosit-o ca și paletă iluminatoare, dar și ca fard de ochi. Are niște particule luminoase care se văd extraordinar de bine pe piele. Are 2 farduri cremă și 2 farduri pudră. Am scris aici un articol în care v-am arătat swatch-uri pentru fiecare dintre aceste nuanțe.

 

You may also like

17 comentarii

  1. si eu iubesc BB Misha, chiar m-a cucerit din prima zi si am renuntat la skin 79 pentru el si nu regret deloc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.