Favoritele lunii august 2018 ( 7 produse minunate )

Lunar folosesc diverse produse. Uneori sunt fidel[ unui produs de la început până la final, dar mi s-a întâmplat să nu mă impresioneze din prima și să uit de el. După ce-l regăsesc să-mi placă și să încep să-l folosesc constant. Așa sunt femeile …. schimbătoare și neînțelese! Chiar dacă am mai multe produse după care am întins mâna luna trecută, am încercat să mă rezum la cele care m-au surprins și impresionat luna trecută și care merită să fie scoase în față.

1. Cremă de față matifiantă cu SPF 50 Frezyderm

Folosesc acest produs de câteva săptămâni și chiar intenționez să-i fac și un review separat pentru că este un produs bun. Este o cremă colorată care poate ține locul unui fond de ten. Culoarea acesteia îmi este potrivită și se vede cum matifiază tenul. Are o textură cremoasă care o dată aplicată pe ten devine ușor pudrată parcă. Are o acoperire mică spre medie și cel mai mare plus este prezența SPF-ului. Are o tehnologie Second Skin UVB-UVA-VIZ-IR care oferă o protecție mare, având SPF 50. Puteți achiziționa acest produs de pe Frezyderm-romania.ro. Revin zilele astea și cu un review.

2. Elixir de lux pentru față – Manna sapun

Elixirul pentru față l-am luat într-o variantă mini pentru că vroiam să văd dacă mi se potrivește tenului meu. Sticluța mea are doar 5 ml, dar se pun câteva picături pe față și în aproape 2 săptămâni de când îl folosesc, nici un sfert de sticluță nu am folosit. Acest produs promite să rezolve problema ridurilor. Eu îmi doresc să mă ajute să mă păstrez așa și să mă protejeze să nu-mi mai apară altele. Nu cred că cineva îmi poate șterge ridurile de pe față. Nu sunt multe, dar sunt corepunzătoare vârstei. Cred că doar medicul estetician mă ajută să dispară. Îmi place finish-ul pe care mi-l oferă tenului. Vă vorbesc curând despre el într-un review. Îl găsiți aici dacă sunteți interesate.

3. Rimelul Scandalash de la Melkior

Rimelul perfect este Scandalash de la Melkior. Nu i-am găsit nici un punct negativ și are foarte multe plusuri acest rimel. Încep prin a spune că oferă alungire, volum, un negru intens, un rimel rezistent și este un produs ieftin. Eu i-am făcut deja un review în care se poate observa cum se așează pe gene și online îl găsiți aici.

4. Iluminator L’oreal

Acest iluminator l-am remarcat pentru că abia a fost lansat. Este ăntr-o sticluță și dozarea produsului se face cu ajutorul unei pompițe. Îmi place că produsul are o culoare apropiată cu cea a tenului și se observă doar acele particule luminoase care dau un glamour aparte machiajului. Am început să aplic măcar un strop pe ten zilnic. Îmi place mult cum se vede pe ten și mai jos v-am arătat cum arată o picătură și cum se vede după ce am întins iluminatorul. Eu am luat acest iluminator de aici în nuanța Loving peach.

5. Primer Paula’s Choice

Este primul meu produs Paula’s Choice. Am tot auzit că sunt apreciate produsele acestui brand doar că nu am încercat nimic până-n prezent. Produsul l-am găsit într-un beauty box Marrie Claire și, ce-i drept, acea cutie am cumpărat-o special pentru acest produs. Primerul este foarte bun și fixează extrem de bine machiajul. Se vede că este un produs calitativ. Când am nevoie de un machiaj rezistent apelez la acest primer.

6. Perspirex spune adio transpirației

Eu am probleme cu transpirația și până acum nu știam că sunt produse ncare pot să fie atât de eficiente precum Perspirex. De obicei, transpir când am emoții, când îmi este cald, când îmi este frig, iar când mă îmbrac într-o rochie la care transpirația este vizibilă mă ia rușinea. Până acum evitam să port rochii la care se vedea atunci când transpirai. Aceste produse blochează transpirația și m-am hotărât să le port pe perioada verii.

Folosesc Perspirex seara după ce fac duș și apoi nu mai am grija transpirației toată ziua. Poate fi folosit de 2-3 ori pe săptămână. Eu m-am decis să-l folosesc pe perioada verii. Nu cred că voi apela la el pe perioada rece, dar pentru vară este foarte bun.

7. Șampon uscat Fresh Revive Nivea

Îmi place mult de tot acest șampon uscat. Chiar mi se pare mult mai bun ca cel de la Batiste. Pe părul meu este foarte eficient și chiar mi se pare că părul meu are un tonus mai fresh, coafura rezistă mai bine și eu nu mă mai spăl atât de des pe cap. Nu îmi apar cojițe de la el, nu am probleme cu slapul din cauza lui și am numai cuvinte de laudă. Chiar este un produs bun. Îl găsiți la reducere aici.

You may also like

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.