Top 3 rimeluri favorite în 2019

Rimelul este aproape indispensabil din rutina mea de machiere. De obicei folosesc un BB cream sau un fond de ten, un rimel și un ruj. Foarte rar se întâmplă să apelez și la farduri, blush sau orice alte artificii. Ca să-mi fac un machiaj mai complex asta implică să ajung într-un loc special, să am mult timp la dispoziție, etc.

Genele mele sunt absolut normale. Nu sunt foarte rare, nici foarte lungi și nici volum excesiv. Tocmai din acest motiv caut câte puțin din toate ca să completez aceste aspecte. Prefer să aplic rimel atunci când vreau ceva mai mult pentru genele mele și în rest să le las să respire. Am făcut un top al rimelurilor folosite în ultimul timp și am zis să vă arăt și vouă ceea ce mi-a plăcut în speranță că vă voi inspira și pe voi.

Locul 1 – Rimelul Scandalash de la Melkior

Vă spun din start că mi-a fost destul de greu să mă hotărăsc pe care dintre ele să le pun pe primul loc, dar o să punctez fiecare aspect în parte ca să vă faceți singure o părere. Rimelul Scandalash este un produs complet pe care-l pot recomanda cu căldură pentru că nu prea aveți cum să dați greș cu el. Este un produs care oferă volum și alungire garantat. În plus, rezistă foarte bine pe ochi până în momentul demachierii. Nu există riscul să te trezești cu bucăți de rimel sub ochi, să te murdărești de la el sau orice alte neplăceri.

Despre acest produs am scris și aici și puteți vedea cum arată și pe gene. Este un produs care are 8,5 ml și care poate fi folosit 6 luni de la deschidere. Îl recomand cu drag și sigur nu vă va dezamăgi. Poate fi găsit AICI.

Melkior se pare că a găsit cheia succesului în materie de rimeluri așa că varianta Waterproof este o formulă la fel de reușită. Dacă sunt persoană care preferă genul de produse rezistente la apă, atunci acesta poate fi alegerea perfectă. Peiuțele celor două rimeluri seamănă și tocmai din acest motiv cred că și rezultatele sunt asemănătoare. Și acesta alungește ușor genele și le conturează foarte frumos. Nici nu mai are rost să punctez faptul că rezistă impecabil la apă și cedează în fața unui demachiant special.

Acest rimel are un gramaj mult mai generos și poate fi găsit la 12,5 ml, dar tot 6 luni de la deschidere poate fi folosit. L-am cam abandonat și am făcut abuz de el mai mult pe perioada vacanțelor. Poate fi achiziționat de AICI.

Locul 2 – L’oreal Paradise Extatic

Aș putea să spun că acest rimel este la egalitate cu primul și tocmai din acest motiv eram ușor indecisă pe care să-l menționez primul. Îmi place foarte mult cum se comportă acest rimel pe gene încă de la primele aplicări. Chiar se vede frumos și oferă un volum plăcut genelor și alungire. Singurul minus pe care-l găsesc acestui produs este faptul că se usucă destul de repede. Cred că poate fi folosit în jur de 3 luni sau poate chiar 4 la capacitate maximă după care dă semne că nu mai este la fel.

Mă gândesc că are un gramaj relativ mic, de 6,4 m, și folosit zilnic se consumă mult mai repede. Ăsta ar fi singurul motiv pentru care am pus acest rimel pe locul 2 și nu pe 1 pentru că este un produs cu adevărat bun pe care-l recomand. Poate fi găsit AICI.

Locul 3 – Rimel Gerovital Beauty Devilash

Un rimel bunicel din punctul meu de vedere. L-am primit și m-am bucurat de toate beneficiile lui. În prezent este pe sfârșite așa că urmează să mă despart de el. Are câte puțin din fiecare, adică un stro pde volum ceva alungire, dar nu excelează la nici unele. Recunosc că nu este rimelul meu preferat și că am folosit mai mult aceste 3 produse anul trecut.

Îmi place că Gerovital a investit foarte mult în produse și schimbările se văd. Când spun asta mă refer atât la designul produselor, dar și la formulele acestora. În plus, este un brand românesc care trebuie susținut.

Are un gramaj generos de 12 ml și poate fi folosit 6 luni de la deschidere. El poate fi achiziționat de AICI. Ca și preț este unul dintre cele mai scumpe dintre toate cele menționate deși nu mi se pare că se ridică la standardele primelor rimeluri menționate. Acum depinde de fiecare persoană în parte dacă dorește să-i acorde o șansă.

Chiar sunt curioasă care este rimelul vostru preferat? Ce produs ați menționa pe locul 1 din punctul vostru de vedere?

You may also like

14 comentarii

  1. Am avut de la L’oreal o cremă pentru față și mi-a plăcut mult ! De la Melkior și Gerovital nu am incercat nimica .

    1. Nu ma încântă periuta la nici unul dintre cele de mai sus,imi place sa aiba periuta subtire pentru a nu imi încarca genele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.