Produse consumate în aprilie

Inițial am zis că am foarte multe produse consumate doar că după ce le-am adunat pe toate nu mi s-au mai părut atât de multe. Se pare că am început destul de multe produse și că nu am atât de multe consumate. În concluzie, nu mai vroiam să le păstrez până luna viitoare așa că am decis să vi le arăt pe acestea și să vă spun câteva cuvinte despre fiecare.

Exfoliantul de la Herbagen abia l-am terminat și pot să spun că deja îi duc dorul. Are extrem de multe particule abrazive, dar curăță blând pielea fără să o agreseze. Gelul care este printre acele particule mi se pare că ajută tenul și-l catifelează foarte bine. De obicei îl folosesc seara.

Rimelul Scandalash de la Melkior este preferatul meu din ultima perioadă. Este un rimel care conturează frumos genele, le dă volum, le alungește și rezistă bine timp îndelungat. Eu i-am dedicat deja un articol care poate fi găsit aici.

Crema de la Institutul Esthederm este foarte, dar foarte bună. Mi-a plăcut enorm de mult textura ei. Foarte catifelată, hidratantă și lasă pielea foarte fresh. Eu am avut o cantitate mică, doar 10ml, dar am fost plăcut impresionată de ea. O găsiți online aici.

Gelul de duș de la hidratant de la Vitamix are o cantitate generoasă, are pompiță, are un miros plăcut care nu persistă, are un grad de spumare mediu și este transparent. Sinceră să fiu chiar mi-a plăcut și cel mai mult am apreciat pompița. Este foarte ușor de folosit în felul ăsta.

Masca reparatoare de la MDS am găsit-o într-una din cutiile Pick N Dazzle. A fost o plăcere să-l încerc doar că nu face nimic special. Diferența dintre aceasă mască și cea de la L’oreal pe care o folosesc acum nu pot să spun că am văzut vreo diferență.

Șamponul uscat de la Nivea îl consider ca fiind cel mai bun șampon uscat. Mie îmi priește chiar mai bine decât Batiste. Acesta este un șaten, dar nici eu nu mai sunt atât de blondă la rădăcină și s-a potrivit bine. Chiar nu m-a deranjat acest detaliu.

Loțiunea tonică de la Elemis a fost bună. Mirosul plăcut de piersică îmi dădea mereu o stare de bine. Îmi lasă tenul fresh și îmi face plăcere s-o folosesc.

Apa micelară de la Jonzac este un produs bun. Varianta asta mini am apucat s-o folosesc cam o săptămână. Curăță bine machiajul de pe față. Eu nu l-am folosit pentru ochi, dar pe ten face treabă bună. Mai multe produse Jonzac găsiți aici.

You may also like

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.