Curs online de engleză fără profesor, cu profesor

O limbă străină este absolut necesară atunci când vrei un job ceva mai bine cotat. Mai nou toată lumea la angajare cere o limbă străină și obligatoriu facultate. Nu are importanță că jobul nu are prea mari tangențe cu acea limbă străină sau poate că pregătirea de care este nevoie nu trebuie să solicite doctoranzi, și cu toate astea pun mult mai multe criterii la angajare pentru a găsi persoane bine pregătite.

curs-engleza-online-minAngajatorii sunt de neînțeles de cele mai multe ori și au diverse cerințe și multe întrebări la care trebuie să le răspunzi. Când vine vorba să pui și tu întrebări trebuie să fii diplomată și să vorbești strict de job, să ocolești salariul de parcă nici nu ar conta și să pară că muncești de plăcere, iar dacă la sfârșitul lunii au plăcerea să te remunereze, ar fi perfect.

Engleza învățată în particular cu meditator

Am făcut multă pregătire în școala generală la engleză. Cred că de prin clasa a patra până în clasa a opta. Mă pregăteam cu profesoara de la școala. Mama a zis că ea nu a învățat engleza și nu mă putea ajuta în nici un fel și pentru că o limbă străină era absolut necesară a zis ca fata ei să aibă condiții și atenția necesară din partea unui cadru didactic care să o ajute să înțeleagă această limbă.

Nu am fost niciodată stresată de aceste ore de pregătire și cred că nici nu le acordam prea mare importanță. Îmi plăcea de doamna și mă duceam cu drag. Ce-i drept am avut și câteva cunoștințe din aceste ore suplimentare,dar cred că se putea să ies cu ceva mai multă carte. Poate că lipsa mea de interes sau poate faptul că la pregătire eram 3-4 persoane m-au făcut să nu fiu suficient de atentă și să nu știu atât de multă engleză.

În prezent mă descurc la un nivel mediu și aș dori să-mi îmbunătățesc cunoștințele, ca să nu mai zic că îmi doresc să învăț și italiana sau poate chiar germana. Aș vrea să le învăț pentru cultura mea generală și poate că mă vor ajuta cândva.

Învață engleza online

Cursurile online pot fi de mare ajutor pentru că îți dau libertatea să te apuci de învățat atunci când dispui de timp liber. Eu prefer să fac lucrurile importante sau care necesită concentrare atunci când doarme copilul. Mă trezesc cu câteva ore înaintea lui sau după ce-l culc mă apuc de studiat, scris, citit, etc. Acest curs engleză este perfect pentru mine și se mulează perfect pe ceea ce am nevoie.

english-3Pe platforma celor de la MeditatorEngleza.ro poți studia cursul în funcție de timp și dacă îl lucrezi în mod intensiv, ai șanse mari să îl termini cam într-o lună. Această informație am aflat-o de la profesoara care a scris acel curs și îmi place că absolut orice nelămurire îi poate fi adresată direct pe mail, iar răspunsul vine prompt și foarte clar explicat.

Dacă consideri că ai nevoie să-ți îmbunătățești cunoștințele în acest domeniu sau dacă ai nevoie să-ți testezi cunoștințele poți accesa site-ul lor. Au un curs gratuit pe care îl poți încerca să vezi dacă să vezi dacă este ceea ce cauți. Eu l-am parcurs și cred că este unul dintre cele mai bune cursuri de engleză fără profesor, cu profesor.

Am scris acest articol pentru proba 4 din competiția Spring SuperBlog

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.