Cum sa cumperi inteligent în perioada reducerilor

De cele mai multe ori când auzi de reduceri parcă ești hipnotizat. Reducerile îți oferă oportunitatea de a face cumpărăturile de care ai nevoie la cel mai bun preț. Ești entuziasmat să faci shopping pentru că acest lucru te relaxează. Nu doar magazinele fizice oferă reduceri ci și cele online. Iar în cazul magazinelor online reducerile sunt mai mari și îți este mult mai ușor să verifici dacă ai reduceri de prețuri reale. Trebuie să fii puțin atent și să verifici periodic prețurile și ofertele la produsele din magazinele online. Este esențial să faci cumpărături fără prea mare bătaie de cap și fără presiune. De aceea, este bine să știi din timp ce îți dorești și cum trebuie să te comporți. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să faci cumpărături la cel mai inteligent mod.

Îți faci o listă cu produsele de care ai cu adevărat nevoie. Este bine să cumpări lucrurile de are ai strictă nevoie. Poți cumpăra bluze de sezon și jeansi în trend la super oferte. Însă nu este cazul să cumperi mai mult decât îți trebuie. Nu trebuie să faci cumpărături nici sub imboldul reducerilor de pret la articole pe care nu vei ajunge sa le îmbrăci vreodată. Nici achiziția de accesorii nu trebuie neglijată. Accesoriile te ajută să oferi stil unei ținute și le poți purta oricând.

În plus, le poți combina la mai multe ținute. Dintre toate accesoriile, ochelarii de soare mă atrag cel mai tare. Nu se știe niciodată când ai nevoie de aceștia. Înainte de a face o listă de cumpărături cu produsele de care ai nevoie, trebuie să știi măsurile produselor de care ai nevoie, care să ți se potrivească. Este bine să achiziționezi ochelari de soare potriviți formei fetei și fizionomiei.

Investește în articole de calitate

Dacă tot cumpări produse la reducere, este momentul sa cumperi produse de calitate. Pantofii din piele, jacheta din piele, blugii de calitate, sunt articole la care nu este cazul sa ne zgârcim. Este drept că ofertele înseamnă și economii și este bine să alegi rochia mult dorită dintr-o gama variata de rochii ieftine sau poți să cumperi mult mai ieftin paltonul care la începutul iernii avea un preț mult prea mare.

Alege articole potrivite stilului tău

Deși ești atras de prețul redus al unor produse, dar nu ești foarte încântată de produsul în sine, ajungi să cumperi ceva ce nu vei îmbrăca vreodată pentru că nu este pe stilul tău. Este de preferat să alegi articole care se pliază pe preferințele tale și pe care le vei purta.

Ce va cumpărati în perioadele de reducere?

You may also like

11 comentarii

  1. cand cumperi haine de calitate si cat mai aproape de linia clasica, aceea care nu se va demoda niciodata, se numeste investitie, nicidecum cheltuiala. Eu zic ca fac alegeri destul de inteligente si inspirate cand vine vorba de cumparat haine, indiferent ca e perioada reducerilor sau nu.

  2. Oh, da! Si eu sunt hipnotizata de reduceri! Am început deja cu produse de machiaj de la Sephora si Mac iar maine o sa imi cumpăr și câteva hainute reduse si drăguțe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.