5 trucuri pentru a fi o apariție SPECTACULOASĂ pe covorul roșu!

Îți place să crezi despre tine că ești o tipă fashion, veșnic la curent cu tendințele modei și festivalurile glossy? Ești genul de femeie care ține cont de sugestiile specialiștilor vizavi de trendul actual? Ei bine, cu siguranță ți se va părea cel puțin interesant articolul de față, întrucât vei putea descoperi o serie de trucuri inedite împrumutate direct de la Hollywood.

don-t-rush-into-buying-a-wedding-outfit-594581-min5 ponturi inedite pentru un look impecabil!

Cu siguranță, îți dorești ca la fiecare eveniment pe care îl onorezi să fii o apariție de excepție. De aceea, focusează-ți întreaga atenție pe tips-urile de mai jos și află cum reușesc doamnele pe care le admiri atât de mult la televizor să fie atât de apreciate atunci când pășesc pe covorul rosu:rochie-albastra-min

  • Ținuta. Deși o vorbă din popor spune că „haina nu face pe om”, când vine vorba de un eveniment la care se fac fotografii și participă persoane de referință din cercul social din care faci parte, se pretează un outfit fără cusur. Așadar, investește într-o rochie creață de designeri romani – Womanlandmc.com și o pereche de pantofi la fel de prețioși.
  • Coafura. Renunță la coafurile homemade atunci când trebuie să participi la o petrecere cu renume. Mergi la coafor și aranjează-ți părul în concordanță cu ținuta pe care o porți. Dacă alegi o rochie, optează pentru o coafură sub forma unor bucle lejere.
  • Silueta. Cu siguranță, un eveniment de o asemenea anvergura se anunță cu suficient timp înainte, așa încât să poți să faci o serie de ajustări dacă este cazul. Scapă de surplusul de kilograme și fă ceva în privința complexelor cu care te confrunți. Un decolteu impresionant nu poate fi obținut decât dacă apelezi la un implant mamar prin silicon. Găsești suficiente detalii aici https://www.drjecan.ro/chirurgie-estetica/implante-de-silicon/ astfel încât să iei o decizie în privința aceasta.
  • machiajMachiajul. Ca și în cazul coafurii, nu are rost să îți pui întregul outfit într-un con de umbră din cauza unui make-up nereușit. Programează-te din timp și alege un machiaj natural, care să îți evidențieze trăsăturile feminine. Mare atenție: poți fi în centrul atenției și fără să fii vulgară. Așa că mizează pe naturalețe, căci nu vei da greș!

 

 

  • Accesoriile. Nu vei străluci dacă vei exagera cu accesorizarea, ba din contra! Poartă bijuterii fine, simple, care se armonizează frumos cu restul outfit-ului. Ține minte: dacă alegi o pereche de cercei supradimensionați, colierul nu își mai are rostul. Nu vei face decât să atragi atenția în partea de sus a ținutei, însă într-un mod negativ, căci aceasta va părea mult prea încărcată. De asemenea, nu exagera nici cu clutch-ul. Este indicat să alegi unul simplu, de mici dimensiuni.

Iată 5 detalii de care să ții cont atunci când îți pregătești ținuta pentru covorul roșu. Este important să lași o impresie bună oriunde mergi, să afișezi o imagine impecabilă într-o societate în care modul în care te prezinți joacă un rol deosebit de important. Cu siguranță, tu nu vei da greș la acest capitol!

You may also like

3 comentarii

  1. Total de acord cu tine, mai putin cu implantul mamar prin silicon.
    M-am uitat pe primul site, la rochii si am ramas pe ganduri. Daca m-am tuns scurt, nu cred ca pot purta o rochie la o nunta in iulie.

  2. eh, aici ma simt si eu. Si eu am sanii mici. Da mi s-a intamplat ca o rochie sa nu imi vina cum m-as fi asteptat din cauza asta, dar eu nu am curaj sa fac o operatie. Bine, nici bani nu am momentan, dar si de as castiga la loto tot mi-ar fi frica, recunosc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.