Tratamente corporale la Skin Therapy Studio din Galați

Încep toată povestea prin a spune că felul în care arăt ține de genele bune pe care le am. Nu fac niciun fel de efort și niciodată nu am ținut cură de slăbire ca să mă mențin. Este drept că am încercat uneori să-mi pun restricții alimentare, dar faptul că sunt pofticioasă nu m-a lăsat să-mi duc la capăt planul. Oricât de motivată și de ambițioasă aș fi fost. Abdomenul meu nu este tocmai plat și nici lucrat. Este un abdomen pufos. Nu știu dacă acest aspect se datorează faptului că mănânc cam orice în cantități limitate sau din cauza sarcinilor. Vreau să fac ceva în acest sens și așa am ajuns să merg la Skin Therapy Studio din Galați.

Tratamentele pe care mi le fac la Skin Therapy Beauty

Skin Therapy Studio este un salon foarte frumos cu multe aparate care vin în ajutorul nostru, al femeilor, cu tot felul de soluții pentru a arăta cât mai frumos. În primul rând au aparat cu laser pentru epilare definitivă, au faimosul Lipozero care ne scapă de burtică/celulită și aparatul cu drenaj. Recunosc că în salon și alte aparate care sunt potrivite pentru diverse alte probleme, doar că eu nu le cunosc exact pe fiecare în parte.

Eu am să vă povestesc tratamentele pe care mi le fac eu la salon. Am ajuns la salon pentru faimosul LIPOZERO. Acesta are un sistem de ultimă generație de remodelare corporală, tratamentul celulitei și tratamente faciale. Este combinația sinergetică între radiofrecvență multipolară, ultrasunete cavitaționale, lipolaser, led și vacuum. Cel de-al doilea procedeu este cel de drenaj limfatic. Nici nu știam mare lucru despre acesta, dar mi s-a explicat că merge perfect în combinație cu LIPOZERO și că este recomandat. Vă povestesc despre fiecare în parte, despre rolul acestora și cum îmi doresc eu să mă ajute.

LIPOZERO

LIPOZERO este unul dintre aparatele cu care m-am împrietenit rapid. El mă ajută să topesc grăsimea de pe abdomen. Timp de o oră mă las pe mâna lui și-l las să acționeze. Este o plăcere și un răsfăț și vreau să vă povestesc cum acționează acesta pentru a obține cele mai bune rezultate,

Folosește unde acustice pentru a eradica grăsimea localizată pe abdomen. Acest proces este creat în interiorul organismului pentru a distruge definitiv celulele care compun în principal țesutul adipos. Aceste unde determină dilatări și comprimări rapide și creează bule cavitaționale. Presiunea crescută datorată acestor bule determină distrugerea membranei celulare. Imediat după tratament, sistemul limfatic preia acest material rezidual, pe care începe să îl circule prin corpul nostru până când aceasta poate fi procesat de către ficat și eliminat ulterior în mod natural.

Cu ajutorul vacuumului se realizează un masaj profund al țesutului care are două mari efecte: se activează circulația sanguină și limfatică, având și efect de detoxifiere. Astfel, se ameliorează aspectul de coajă de portocală și se elimină toxinele.

Cu ce alte tratamente corporale se poate combina Lipozero?

Pentru rezultate optime, este recomandat ca sesiunile de remodelare corporală să fie urmate de o ședință de drenaj limfatic. În acest fel, curentul limfatic este intensificat de până la 10-15 ori și accelerează procesul de slăbire. Drenajul limfatic este folosit atât pentru pierderea în greutate, cât și ca tratament anti celulitic. La fiecare ședință am făcut și drenaj limfatic timp de minim 40 minute. Procedura este foarte relaxantă. Costumul folosit pentru această procedură pune presiune pe diverse zone.

Până acum am făcut 3 ședințe și rezultatele se văd. În zona abdomenului este foarte vizibil. Și la cântar am văzut că am slăbit aproape un kilogram, dar asta fără pic de efort pentru că nu am avut nicio restricție. Singura rugăminte a fost să beau apă. Mai exact să beau minim 2 litri de apă și tocmai asta mi se pare imposibil pentru că sunt genul de persoane care nu prea consumă lichide.

Cosmetice Skin Therapy

Skin Therapy este brandul personal de cosmetice al Lucianei. Ea este farmacistă și are propriile rețete de cosmetice pe care intenționează să le lanseze în scurt timp. Face studii în permanență în ceea ce privește perfecționarea acestora. Nu mă îndoiesc nicio clipă de efectele acestor produse și le-am încercat în salon să văd exact textura acestora.

Ce produse sau ce tratamente faceți ca să scăpați de celulită? Voi vă faceți tratamente corporale?

You may also like

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.