Gel de duș nectar cu cocos Yves Rocher (review)

Gelul de duș este de nelipsit în rutina noastră de îngrijire. Sunt convinsă că în fiecare baie se află cel puțin 2 geluri de duș. Femeile au diverse preferințe la acest capitol și le aleg în funcție de ceea ce promit. Fie că este vorba de particule abrazive, un grad mare de spumare sau un miros cuceritor, alegerea o facem și în funcție de ambalaj. Nici ingredientele nu sunt de neglijat. În cazul produselor Yves Rocher recunosc că îl asociez cu calitate și cu produse foarte bune așa că nu mai verific ingredientele de fiecare dată.În cadrul întâlnirii bloggerițelor din Galați – Brăila, am avut o mică prezentare susținută de Alina Grigoriu – Sales Manager Yve Rocher Galați. Pe masă, în dreptul fiecărei persoane, era câte un produs. Aveam oportunitatea să-l păstrăm sau să ne alegem un alt produs din cele prezentatre într-un loc special. Eu n-am vrut să-l schimb. Mă tenta un rimel și totuși am zis să rămân cu gelul de duș pentru că mirosul mă cucerise deja. Poate că dacă aș fi putut alege 2 produse, mă orientam și către un rimel.

Este prima dată când aud titulatura de Gel de duș nectar Nucă de cocos care are în componența lui și Aloe Vera BIO. Mirosul este unul senzațional și specific acestui fruct. Textura este foarte densă și cu o culoare de un alb mat. L-am folosit în ultimul timp doar pe acesta și sunt tare încântată de el, ca mai toate gelurile de duș de la Yves Rocher.

Gradul de spumare este foarte bun. Se pune o cantitate normală de produs. Eu am rămas impresionată de gelurile de duș concentrate de la Yves Rocher despre care v-am povestit aici. Îmi pare rău că mirosul nu persistă foarte mult timp după clătire. Un mare plus al acestuia este faptul că pielea rămâne hidratată și dacă nu mă dau cu loțiune de corp, nici nu simt nevoia. În ultimul timp sunt mai mereu pe fugă și n-am timp să-mi fac toate tabieturile așa că pentru mine este un plus.

Top 3 geluri de duș de la Yves Rocher:

  • Gel de duș concentrat – acestea sunt perfecte din toate punctele de vedere și sunt perfecte pentru vacanțe
  • Gelul de duș cu cafea sau nucă de macadamia
  • Gelul de duș nectar

Acestea sunt preferințele mele și dacă încercați oricare dintre acestea, sigur nu veți regreta.

Voi ați încercat gelurile de duș de la Yves Rocher? Care este preferatul vostru?

You may also like

45 de comentarii

  1. De cand am un magazin si in oras am cumparat de la YR cred ca toate gelurile de dus care au fost lansate. Nu am un preferat, poate ca cel cu vanile, poate.

  2. Nu am mai folosit de foarte mult timp produse de la YR. Nu ca nu imi plac, ba dimpotriva… insa nu mi s-a mai ivit ocazia. O sa arunc un ochi pe site sa vad ce mi-ar face cu ochiul pe langa acest gel de dus

  3. Imi plac la nebunie produsele Yves Roche. De la ei, preferatul meu este gelul de dus cu aroma de cafea. Mmmmm ce aroma…. si chiar persista. Gelul acesta de dus inca nu l-am achizitionat, desi imi place si aroma de nuca de cocos.

  4. Gelul acesta de dus l-am avut și eu acum ceva timp in urma, însă nu pot spune ca parfumul acestuia a fost cel mai natural. In rest un produs bun.

  5. Îmi plac mult produsele Yves Rocher!! Parfumelul roșu îmi place la nebunie!! Nu am testat gelul de duș cu aromă de cocos, dar e pe lista mea. Ador mirosul de cocos.

  6. Am un gel de dus concentrat dar inca nu l-am incercat pentru ca mai am cateva desfacute si nu ma indur sa le arunc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.