Portofelul – un accesoriu indispensabil fiecărui bărbat

Accesoriile pentru bărbați sunt piese care definesc și completează o ținută. Sunt accesorii care nu impun purtarea lor zilnică și accesorii fără de care nu am putea ieși din casă. Dintre acestea din urmă, menționăm accesorii utile cum ar fi cureaua, eșarfa și portofelul. Nici măcar banala deplasare până la magazinul din colțul blocului nu se poate face fără avea cu sine un portofel.

Utilitatea portofelului

Portofelul este un obiect dintr-un material de bună calitate, de obicei de piele, în care ne putem păstra acte, bani, carduri sau monezi. Acesta este format din mai multe buzunare și este special conceput pentru a găzdui cele necesare. Un portofel bărbații are rolul de a păstra în siguranță banii și actele. Purtarea actelor sau a banilor în buzunarele hainelor poate duce la pierderea, deteriorarea sau furtul lor. Un model de portofel barbati din piele este de durată și va rezista foarte bine pe parcursul mai multor ani.
Există mai multe tipuri de portofele, în funcție de ținuta la care dorim să le accesorizăm sau de modelul lor de depozitare. În funcție de forma lor, există portofele pe care bărbații le pot purta în buzunarul de la spate al pantalonilor. Acest tip de portofel este ușor de purtat și are mai multe compartimente, fiind redus ca dimensiuni, atât cât să poată încăpea în buzunarul pantalonilor. Există modele de portofele ce pot fi purtate în geantă sau în servietă. Acest tip de portofel poartă denumirea de portofel trifoid. Acest model are un spațiu de depozitare destul de mare. Acest tip de portofel îi este destinat unui bărbat care urmează modelele clasice în materie de accesorii. Bărbații au la dispoziție mai multe modele de portofele. Există portofele bărbați special conceput pentru călătorii. Dimensiunea acestora este mai mare pe verticală, înălțimea fiind mai mare decât lățimea. Acest tip de portofel este ușor de purtat în buzunarul unei haine sau al sacoului. În acest gen de portofel pot fi cu ușurință depozitate  pașaportul sau biletul de călătorie.

Un dar prețios li un accesoriu definitoriu

Un portofel bărbătesc reflectă stilul și personalitatea purtătorului. Portofelul reprezintă un dar foarte apreciat pe care îl putem oferi cu orice prilej. Fie că este ziua lui de naștere, aniversarea voastră sau Crăciunul, un portofel este un dar apreciat și îndrăgit. Ceea ce este foarte interesant este că el poate fi oferit oricărui bărbat: soțului, tatălui, colegului de muncă sau șefului fără a lăsa loc de interpretări. Orice bărbat are în garderoaba lui cel puțin un portofel. Anumiți bărbați au colecții de portofele pe care aleg să le poarte în funcție de situație, moment, ținuta sau locul în care merg.
Portofelul este un cadou practic în care bărbații își pot păstra lucruri utile. Calitatea portofelului este grăitoare despre stilul și personalitatea bărbatului. Dacă vom alege să oferim un portofel din piele, acesta va fi foarte apreciat. Un portofel îl ajută pe cel care îl poartă să fie mai organizat. Simbol al eleganței, portofelul este un accesoriu sofisticat, indispensabil fiecărui bărbat. Alege-ți să oferiți un portofel în dar bărbatului din viața voastră și nu veți da greș.

Cât de important este portofelul pentru un bărbat?

You may also like

6 comentarii

  1. De Moș Nicolae a primit și soțul meu un portofel de piele. Reușește să le distrugă destul de rapid pentru că îl ține în buzunarul din spate. Așa că pot mereu să ii ofer un cadou ideal.

  2. Chiar anul asta de ziua sotului meu i-am oferit cadou un portofel din piele. Numai din piele ii iau sau isi ia pentru ca cele din material sintetic nu prea rezista mai mult de cateva luni (maxim 4) si nici nu arata grozav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.