Curs de automachiaj în Galați cu Cătălina Aron

Îmi doream foarte mult să particip la un curs de automachiaj pentru că în felul ăsta îmi puteam corecta modul în care mă machiam . Eu mă machiez mai mult natural și nu port machiaj foarte sofisticat, iar acest aspect se datora faptului că nu mă pricep foarte bine în combinare, amestecare și cred că astea erau principalele motive. În momentul în care am primit acest curs de automachiaj am fost în extaz și vreau să vă povestesc detalii.

Povestea cursului de automachiaj

Am câștigat un curs de automachiaj la Cătălina Aron acum 2 ani. Pe vremea aceea eram însărcinată și imediat după ce am primit cadoul a venit virusul, izolarea în casă, am născut în pandemie, apoi îmi era oarecum să las bebelușul mic acasă 3 ore, iar acum am zis că mă simt pregătită să lipsesc mai mult timp de acasă. În același timp acum am considerat că este ok pentru mine să fiu protejată și din privința acestui virus păcătos.

Cătălina a fost surprinsă să primească un telefon de la mine la aproape 2 ani de la eveniment. Mă gândeam că mă va refuza și că îmi va spune că a trecut prea mult timp. Am fost teribil de încântată să aud că mă poate ajuta cu acest curs și că mă pot duce să-l fac.

Cursul de automachiaj susținut de Cătălina Aron

La cursul de machiaj am folosit numai produse de la Cătălina Aron. Mi-am mai adus eu produse de acasă pentru că mă gândeam că mă va ajuta și singurele la care am mai apelat au fost pensulele. În felul ăsta am realizat că toate pensulele mele sunt sintetice și că am nevoie și de pensule cu păr natural.

La primul curs Cătălina mi-a vorbit foarte mult, timp în care mi-a explicat cum să-mi îngrijesc corect tenul, ce produse să folosesc, etc. M-a ajutat să-mi dau seama că tenul meu este uscat și că are nevoie de hidratare. Eu am tenul mixt și pe frunte și nas este ușor gras uneori doar că în rest este puțin cam uscat și am nevoie de mai multă hidratare. Chiar m-a ajutat să înțeleg multe lucruri. Mi-a explicat cum să aplic corect fiecare produs și tot felul de detalii pe care eu nu le stăpâneam.

La primul curs am învățat despre hidratare și aplicarea corectă a produselor de îngrijire. Apoi am început machiajul și mi-a explicat fiecare pas în parte. Am terminat cu machiajul ochilor și a buzelor și modul în care pot aplica corect fardul pentru ca acesta să se vadă frumos. Secretul pe care eu l-am aflat a fost că produsele cremă pot fi aplicate cu pensulele sintetice, dar pentru produsele pudră este absolut nevoie de pensule din păr natural. Diferențele le-am văzut singură și m-am convins de acest aspect.

La al doilea curs am vrut neaparat să învăț să-mi trasez linia de tuș. Niciodată nu-mi iese perfect și tocmai din acest motiv vroiam să mă ajute ea. Cătălina mi-a explicat din nou pașii pentru pregătirea tenului apoi am început aplicarea produselor de machiaj. Mi-a vorbit foarte mult despre linia de tuș, mi-a desenat pe flipchart exact cum trebuie trasată linia. Eu am făcut și o prezentare în tik tok pe care o puteți vedea aici. La ochiul drept mi-a trasat ea linia de tuș și mi-a explicat cum pot trasa linia de tuș pe ochiul meu, dat fiind faptul că am pleoapa căzută. La ochiul stâng am mai făcut greșeli și nu am trasat-o corect din prima. Dar ea mi-a spus că numai prin exercițiu îmi iese. Să țin cont de mențiunile făcute de ea și dacă exersez constant voi ajunge să ajung la performanțe mai mari.

Pe Cătălina Aron o găsiți în Galați pe strada Gheorghe Doja bl 8A, la parter sau vă puteți programa telefonic la 0746.403.237. O puteți contacta dacă vreți o sedință de machiaj, ședințe de perfecționare sau chiar cursuri de automachiaj.

Vă tentează să faceți un curs de automachiaj? Sunteți pasionate de makeup?

You may also like

15 comentarii

  1. Foarte bine ai făcut ca ai mers la un astfel de curs, parca altfel prinzi curaj sa te machiezi când știi un pic de teorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.