Rochiile plisate oferă o eleganță aparte siluetei

La botez am avut nevoie de o rochie specială și vroiam să fie ușor decoltată. Una dintre puținele modele de rochii găsite care s-au potrivit criteriilor mele a fost pe galben și cu flori imprimate din loc în loc. Unul dintre detaliile care m-au convins că este un model special și că merită să o iau pentru acel eveniment. Rochia a fost atât de elegantă și în același timp atât de simplă încât m-a convins că modelul merită tot mai multă atenție și-mi doresc și alte modele în garderoba mea.

Fiecare știe exact ceea ce i se potrivește așa că eu vă recomand ceea ce eu consider că mi se potrivește mie. Eu fix acest model l-am purtat și vă asigur că accesorizat corespunzător și cu un pantof sau o pereche de sandale cu toc va arăta cu adevărat spectaculos. Este incredibil cât de frumos se așează pliurile în partea de jos.

Modele de rochii de zi plisate

Intenționez să achiziționez mai multe modele de rochii de zi plisate așa că am început căutările. Cele mai multe modele care mi s-au potrivit le-am găsit pe Jojofashion.ro. Ca de exemplu, rochia de mai sus este una dintre rochiile de zi pe care aș purta-o la tot felul de evenimente precum: job, o ieșire la un suc, o întâlnire cu prietenii sau orice ieșire de genul. Faptul că are 2 volane suprapuse în partea de jos o face cu atât mai frumoasă. Îmi place chiar și printul vesel care poate fi purtată cu succes în perioada caldă.

Rochiile albastre mereu au fost în topul preferințelor mele. Genul acesta de rochie poate fi purtată atât pentru o ieșire pe timpul zilei, dar și seara. Avantajează mai multe tipuri de siluetă și consider că se potrivește chiar și pentru persoanele care nu au o siluetă perfectă. Chiar și lungimea midi a acesteia este foarte decentă. Ea poate fi purtată și pe o vreme mai rece ca aceasta cu un paltonaș sau chiar cu un cardigan finuț. În același timp este foarte potrivită și pentru primăvară dacă este purtată cu o blăniță scurtă sau chiar cu o geacă scurtă de piele. Mi se pare că este atât de ușor de purtat și de asortat încât consider absolut necesară o piesă vestimentară de genul.

Vouă vă plac rochiile plisate? Care dintre modelele alese de mine vă atrag cel mai mult?

You may also like

19 comentarii

  1. Imi plac foarte mult si ma si avantajeaza foarte tare. Am purtat si eu una asemanatoare si la cununia civila si la botezul celei mici.

  2. Imi plac foarte mult rochiile, sunt femeinine si delicate punandu-ne intr-o lumina calda, dandu-ne stralucire. Binenteles ca am rochii plisate si chiar mi-as mai adauga pe ultima prezentata de catre tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.