Cărți pentru copii de la Editura Casa

Copiii au nevoie de cărți pentru că lectura le dezvoltă imaginația și le deschid noi orizonturi. Au nevoie de cât mai multe povești și de a purta cât mai multe discuții cu ei pe tema abordată. Fie că este vorba despre o carte de activități, o carte de povești clasice sau povești mai moderne, copiilor trebuie să li se explice situațiile create în carte pentru că de aici au extrem de multe de înțeles.

Editura Casa mi-a oferit câteva titluri pe care am răsfățat-o pe fetița mea în această perioadă. Tocmai despre ele vreau să vă povestesc astăzi pentru că fetița mea a fost impresionată plăcut. Recunosc că alegerile le-am făcut în funcție de preferințele ei și poate că din acest motiv am avut un real succes cu ele. În categoria carti copii se găsesc multe alte tiluri captivante.

Bobiță și Buburuză la Grădiniță

Acesta este titlul unui desen animat foarte apreciat de către copii, în general. Melodia de început al desenului este atractivă, desenul se bazează pe teme simple și captivante pentru copii. În plus, personajele sunt niște animăluțe drăgălașe care nu au cum să nu-i atragă pe cei mici. Este prima mea carte cu ei și am fost plăcut impresionată să văd că este o carte cartonată, cu ilustrații pe fiecare pagină și 2 povești. Păianjenul din peșteră și O zi la grădiniță sunt cele 2 povești din carte. Poveștile sunt plăcute și pline de acțiune.

Unde trăiesc animalele

Unde trăiesc animalele este o carte cartonată în întregime. Este o carte bazată mai mult pe imagini și învățarea diverselor specii de animale. În partea stângă apar animalele cu numele acestora și în partea dreaptă apare imaginea în care acestea sunt încadrate. Pe lângă animale, mai sunt prezentate și câteva ustensile din gospodărie. Consider că este o carte foarte educativă și foarte utilă.

  Idei Creative – Coronițe de Crăciun

Pe site-ul Editurii Casa sunt o serie de reviste cu Idei Creative din care vă puteți inspira. Asta vă ajută să aveți diverse activități cu copilul care să-l ajute să vadă exact cum pot fi confecționate anumite lucruri. Eu am ales Coronițe de Crăciun dintr-o listă extrem de mare de cărticele. Chiar aveți de unde alege.

În revistă este menționat care sunt obiectele necesare pentru a realiza un obiect anume și apoi sunt scriși pașii care trebuiesc urmați pentru realizarea acesteia. Îmbinarea acestora nu este greu și produsul final nu trebuie să iasă exact ca în poză pentru că puteți avea propria viziune. Eu intenționez să realizez astfel de coronițe și toate astea sunt planificate pentru luna Decembrie.

În acest weekend(23-25 noiembrie) va fi Black Friday pe site-ul editurii Casa cu reduceri de până la 75%

Ce părere aveți de noile mele cărți de copii de la Editura Casa? Care vi se pare cea mai interesantă?

You may also like

12 comentarii

  1. Unde traiesc animalele e o carte pe care am pus-o si eu pe lista pentru nepotica mea mai mare. Imi place tare mult cum este ilustrata si gandita si sigur este si distractiva si educativa pentru cea mica.

  2. Cei de la CASA au niste carticele tare simpatice!! Cele pentru copii sunt foarte frumoase. Cauta si gaseste e frumos realizata, imi place mult si o recomand. ^_^

  3. Sunt foarte interesante carticelele! Recunosc ca imi place si mie sa le citesc! Deh…daca cand eram eu mica nu erau asa colorate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.