5 pași pentru realizarea unui machiaj reușit

Produsele de machiaj sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Make up-ul reușește să înlăture imperfecțiunile și să ne asigure un look fresh. Cu ajutorul produselor de machiaj vom reuși să arătăm impecabil și să căpătăm cât mai multă încredere în noi. Produsele de machiaj au puterea de a pune în valoare trăsăturile noastre și de a ne pune în evidență ochii, buzele, pomeții , tot ceea ce ne avantajează. Iata cinci sfaturi care vin în ajutorul nostru pentru a ne crea un machiaj reușit.

1. Pregătirea tenului

Înainte de a trece la aplicarea produselor de machiaj  este important să ne curățăm tenul cât mai bine. Abia după ce este curățat vom putea trece la hidratare lui. Putem folosi o bază de machiaj sau o cremă lejeră pentru ten.

2. Aplicăm baza de machiaj

Pentru ca machiajul nostru să reziste cât mai bine și pentru a fi mai ușor de aplicat, vom opta pentru o bază de machiaj, și o pudră de setare care vor ajuta la fixarea machiajului. Zona ochilor trebuie și ea pregătită înainte de a trece la aplicarea de fard de pleoape.  Vom folosi și pentru zona ochilor baza de machiaj și pudra pentru o mai bună rezistență. În acest fel vom reuși să facem ca machiajul nostru să reziste cât mai mult timp.

3. Fondul de ten

Pentru a ne bucura de un machiaj de zi sau de ocazie reusit,  primul pas este reprezentat de aplicarea fondul de ten potrivit pentru tenul nostru sau chiar un BB cream dacă avem nevoie de o textură mai lejeră. Aici ne referim și la acoperirea pe care o are fondul de ten, cât și la tipul de piele căreia i se adresează, dar și la nuanța potrivită nouă. Aplicarea acestuia se poate face cu degetele, folosind un burete de machiaj sau o pensulă pentru aplicarea fondului de ten. Nu trebuie să exagerăm cu cantitatea folosită pentru că nu vrem să arătăm de parcă am purta o mască.

4. Machiajul ochilor

Vom alege un fard de pleoape care să fie potrivit pentru nuanța naturală a ochilor noștri. De altfel, vom alege să facem combinații potrivite acelui moment al zilei în care purtăm machiajul. Rimelul va reuși să ofere volum și alungire genelor și să ne definească privirea. Sprâncenele nu trebuie neglijate.  Le vom contura cu un creion sau produse special destinate pentru conturarea acestora.

5. Pune în valoare buzele

Puterea unui ruj nu trebuie subestimată nicicând. Rujurile au rolul de a ne oferi volum și senzualitate buzelor noastre. Un ruj în nuanța dorită poate face minuni chiar și în acele zile în care suntem pe grabă și nu avem timp pentru a realiza un machiaj complet.

Care sunt produsele de make up fără de care nu ieșiți din casă?

You may also like

27 de comentarii

  1. Urmăresc toti pasii atunci cand îmi doresc un machiaj mai profi.Cand nu am chef mă Mulțumesc cu un bb cream,fard de pleoape și rimel

  2. Multumim frumos pentru sfaturi foarte utile draga mea! Tin cont de aceste sfaturi mereu pentru a obtine un machiaj frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.