Accesorii moderne pentru bărbați

Bărbații sunt puțin mai pretențioși în ceea ce privesc accesoriile. Ei nu poartă atât de multe accesorii, dar și când fac o alegere sunt extrem de selecți. Admir persoanele care știu să combine perfect ținutele și să le completeze cât mai frumos.

Pandantive cu anime

Întâmplarea face că abia acum vreun an am aflat despre anime și despre ceea ce reprezintă. Acestea sunt niște fețe vesele care aduc oferă o stare de bine celui care le poartă, dar și celor din jur. În categoria necklage anime sunt foarte multe modele de pandantive care pot fi purtate atât de femei, cât și de bărbați. Modelele sunt atât de frumoase încât este destul de greu să rămâi indiferent când le vezi. În plus, sunt foarte multe modele din care îți poți alege.

Model cuban link chain

Trebuie să recunosc că nu sunt foarte mulți bărbați care să apeleze la modele masive de lanțuri. Majoritatea persoanelor pe care eu le cunosc sunt persoane obișnuite. Tocmai din acest motiv și alegerile lor sunt unele clasice care nu ies foarte mult în evidență. Pe mine m-au cucerit modelele de genul care sunt ușor mai masive și care aparent sunt modele simple, dar au ceva pietre bătute pe zala lanțului. Modelul de mai sus este unul dintre lanțurile care pe mine m-a cucerit și cred că ar putea fi o opțiune bună pentru bărbații care poartă genul ăsta de accesorii.

Modele simple de lanțuri

Modelele clasice vor fi mereu la mare căutare. Când vorbesc despre un astfel de accesoriu caut calitatea și modul în care se păstrează în timp. Cel puțin lucrurile astea fac diferența dintre un gablonț și un produs de calitate. Dacă vreți ceva calitativ vă puteți îndrepta atenția spre accesoriile celor de la Helloice.

Sunt curioasă dacă bărbații din viața voastră poartă accesorii? care sunt accesoriile purtate cel mai des?

You may also like

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.