Protecție împotriva Covid și grija referitoare la situația războiului

În urmă cu 2 ani nu știam mare lucru despre Covid și nici nu ne gândeam c-am putea fi afectați cumva de problema asta. Când vedeam ce se întâmplă în China nici nu mă gândeam că urma să fim și noi afectați. Treptat au apărut și la noi tot mai multe cazuri. De atunci și până acum au fost valuri mai mari sau mai mici. Cert este că acest virus este încă prezent și ne dorim să scăpăm măcar de problema asta. Evident că acest lucru este realizabil doar dacă ne protejăm bine și folosim produse eficiente.

O altă mare problemă, mult mai actuală, este războiul care se petrece destul de aproape de țara noastră. Ar fi bine ca acesta să se termine cât mai repede și să ne putem vedea liniștit de viața noastră. Nu vreau să comentez prea multe referitor la acest subiect pentru că vedeți în media tot felul de informații. De aici puteți să aflați ceea ce se întâmplă în lume, cum se gestionează situația și informații de ultimă oră.

Cum ne protejăm de Covid?

Trebuie să recunosc că din momentul în care am aflat de Covid și până acum, am trecut prin diverse stări și frici. În primă fază eram foarte speriată și nu prea știam exact la ce să mă aștept. Îmi amintesc și acum cât de greu a fost la început să fac rost de o mască de față și ce prețuri astronomice erau. Nici nu ieșeam din casă fără mănuși și evident că nu te apropiai de nimeni care tușea pentru că putea să fie infectat. Foloseai tot felul de măsuri de protecție care să te ajute să fii sănătos pentru că nimeni nu-și dorea să ajungă în spitale.

În timp m-am mai liniștit. Am văzut cum se manifestă boala la diverse persoane. Am văzut că este o răceală mai puternică care atacă în special oamenii cu probleme de sănătate, chiar dacă s-au văzut și cazuri de persoane mai tinere afectate de COVID. Acestea au fost cazuri izolate și m-a făcut să cred că dacă voi face această boală voi putea trece peste.

În urma acestui COVID m-am ales cu câteva tabieturi de care nu prea mă despart și care mi se par normale acum. Deși în urmă cu 2 ani nu făceam nimic din toate astea. Când spun asta mă refer la dezinfectantul care nu-mi lipsește din geantă, dar nici din casă.

Dezinfectantul

Și acum țin minte că aveam un spray dezinfectant în geantă în momentul în care a început totul. În magazine nu se găseau și până să fie găsite în magazine am profitat de ceea ce aveam. În momentul de față m-am obișnuit să mă dezinfectez pe mâini ori de câte ori ajung într-un loc public sau știu că mai mulți oameni au pus mâna pe acel produs. Ca de exemplu în mijloacele de transport în comun sau locurile publice în care ajung fie că vreau, fie că nu (de exemplu, hypermarketuri).

Tot acum am început să folosesc și dezinfectantul pentru suprafețe. Bucătăria și baia sunt cele frecvente locuri în care le aplic. În bucătărie îmi place să pulverizez pe blat și în chiuvetă pentru că îmi lasă impresia că totul este mult mai curat după ce fac acest pas. În ceea ce privește baia este exact același sentiment de protecție și siguranță.

Gelul dezinfectant de mâini a început să fie de nelipsit din casă. Îl țin la intrarea în casă și îl folosesc ori de câte ori vin de afară. Este ca un plus de siguranță că fac tot ceea ce trebuie pentru a fi sănătoasă.

Dintre toate măsurile de protecție am uitat să menționez masca cu care m-am obișnuit de voie, de nevoie. Mi-a fost greu să o port și la început o purtam de frică. Acum m-am obișnuit cu ea și o port pentru că trebuie, pentru că mi s-a impus și pentru siguranță.

Voi ce produse de protecție folosiți pentru a fi în siguranță?

Multe dintre produsele menționate pot fi găsite pe www.gutuie.ro ! Mai multe detalii despre ei găsiți atât pe site-ul lor, cât și pe mail office@gutuie.ro, dar și telefonic la 0731.270.748

You may also like

20 de comentarii

  1. Dezinfectantul este cam nelipsit ,la început nu-l prea foloseam ,dar acuma m-am obișnuit cu el ,parcă îmi lipsește ceva dacă nu mă dezinfectez .

  2. Folosesc mult mi mult dezinfectantul și în casa și pentru mâini. De asemenea, evit ingramadeala, am tendința sa ma retrag într un colt. Eu sper sa scăpăm de ea, să nu ne mai fie frica sa fim în locuri aglomerate și sa ne apropiem de oameni. :))

  3. Dezinfectantul este nelipsit și la mine.Folosesc atât dezinfectantul pentru mâini,care nu îmi lipsește din geanta,cat și cel pentru suprafețe pentru acasă.

    1. Folosesc in continuare masca in spatiile inchise, dezinfectant pentru maini si pentru casa. E important sa ne protejam in continuare.

  4. intru zilnic cu zeci de persoane bolnave, unele pozzitive, testul facandu-l chiar eu:) Am ajuns sa fiu cam imuna la virus, am scapt de primele variante dar am luat un onicron de curand, pe de-o parte ma bucur ca acum si nu atunci cand era mai rau. AM SI EU dezinfectant in geanta insa nu mai sunt asa dependenta de el.

  5. Si noi folosim inca dezinfectantele… e importanta igiena mai ales ca acum ca au fost asa multe cazuri… Eu am dezinfectanti peste tot.. si in geanta, si in hol, la baie etc. Mersi pentru recomandari. 😀

  6. Nu am renunțat la nici un fel de dezinfectant…si încă port masca în spatiile închise… Mersi pentru recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.