Produse de îngrijire Tesori d’Oriente – Ceai verde Matcha(review)

Istoria ceaiului este cu adevărat antică, însă în sec. XII, sub influența călugărilor budiști, prepararea și prezentarea ceaiului Matcha, o pudră verde foarte fină, a devenit un ritual pentru regăsirea și restabilirea echilibrului interior și a stării de bine. 

Tesori d'Oriente matcha

Aceste ritualuri au fost sursă de inspirație pentru gama Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha. Notele proaspete de citrice și cele prețioase de Matcha din gelul de duș și din parfum se combină cu energia și căldura condimentelor, a lemnului și a moscului, iar rezultatul este o aromă intensă care ajută la regenerarea și relaxarea simțurilor

gel de dus cu matcha

Gel de duș cu ceai verde Matcha – Tesori d’Oriente

Gelul de de duș are un ambalaj elegant și cu câteva detalii interesante care îl scot ușor în evidență. Chiar dacă pe perioada verii caut arome florale sau fructate, am fost extrem de interesată de aceste produse cu Matcha. Știam exact cam ce miros are ceaiul verde, l-am gustat și știam că gustul este unul puternic. La fel este și mirosul acestei game. Este un miros plăcut, puternic și ușor masculin. Eu așa îl asociez. Știu că sunt persoane care apreciază genul ăsta de produse.

Culoarea gelului de duș este de un alb mat. Spuma formată este din abundență și asta mă încântă. Nu am simțit ca mirosul să persiste după spălare.

Apă de toaletă cu Matcha de la Tesori d’Oriente

Mirosul de ceai verde de la Ceylon este proaspăt, verde, cu un chihlimbar și mosc plăcut picant, care oferă întregului corp un sentiment impetuos de vitalitate. Apa de toaletă are o persistență de 4-5 ore și îmi place să-l folosesc dimineața, imediat după duș, pentru că îmi lasă impresia de prospețime și de curățenie. Ambalajul este unul metalic de doar 100ml. Poate fi luat cu ușurință în poșetă și reaplicat atunci când considerăm. Eu am în permanență un parfum în varianta mini sau chiar o apă de toaletă. Niciodată nu se știe când am nevoie de o reîmprospătare.

Mai multe detalii despre produsele celor de la Tesori d’Oriente găsiți aici.

Voi ați încercat vreun produs din portofoliul celor de la Tesori d’Oriente?

You may also like

12 comentarii

  1. Eu am folosit gama cu mosc alb de la ei si mi-a placut foarte mult. Gama asta cu ceai verde insa, mi se pare perfecta pentru vara, fiindca te racoreste in zilele toride.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.