Laptop Huawei la reducere

Noul an vine cu oferte tentante de la Huawei. Huawei permite clienților săi să cumpere un laptop la reduceri. Puteți beneficia de la reducere laptop, cu cadouri gratuite uimitoare. Așadar, luați produsul și profitați de această ofertă disponibil[ acum pe site.

Detalii tehnice despre Laptopul Huawei

Ecranul Huawei Mate Book 13 oferă o experiență vizuală complet captivantă. Cu un raport ecran/corp de 88% și afișează o grafică luminoasă, bogată și de bună calitate, care depășește orice imaginație. Cartea Huawei Mate oferă un efect sonor clar, puternic și cinematografic. Ecranul tactil este reglat fin pentru sensibilitate. Un strat anti-amprentă păstrează ecranul cu rezoluție de 2160 x 1440, care se dovedește frumos, luminos și clar. Consumatorii Huawei sunt mulțumiți de procesor și de un chipset AMD. Cântărește doar 2,86 și are o lățimea de 8,31.

Vine cu un încărcător de buzunar, care este mult mai mult decât un încărcător normal. Va oferi o încărcare rapidă laptopului și telefonului inteligent cu conectorii săi multifuncționali. Vă va oferi maximum 3 ore de utilizare cu 15 minute de încărcare. Butonul de pornire cu o singură atingere este ajustat cu BIOS vă va permite să vă porniți rapid și să vă conectați rapid. Este un dispozitiv cu adevărat puternic și ușor de transportat. Puteți comuta modurile de lucru în funcție de sarcinile dvs. de lucru, accesibile în culoarea gri. În plus, puteți obține gratuit o geantă pentru laptop și un mouse Bluetooth.

Huawei mate book d14

Huawei mate book d14 este un alt dispozitiv ademenitor; tastatura sa oferă o experiență adecvată de tastare, o deplasare suficientă a tastei și o săritură decentă pentru o utilizare continuă confortabilă. Matebook-ul d14 are un exterior realizat complet din aluminiu; restul capacului de dedesubt sau lateral este din plastic. Matebook d14 are o ramă de ecran în stânga și dreapta destul de subțire, asemănătoare cu alte laptop-uri din același segment. Acest lucru face ca imaginea afișată pe ecran să dea impresia de a se amesteca cu mediul. Calitatea afișajului mate book d14 este de asemenea virtuoasă, ecranul IPS full HD este considerat un kit obișnuit pentru majoritatea laptopurilor. Matebook d 14 poate gestiona pur și simplu sarcini medii de lucru și joacă, făcând o muncă ușoară de manipulare a cuvintelor, rețelele sociale, instrumente simple pentru editarea imaginilor și jocuri ușoare. Are bateria mai mare dintre cele două la 56Wh, oferă o autonomie grozavă a bateriei care ar trebui să vă facă o zi de muncă.

Voi sunteți mulțumiți de laptopul vostru? Cum vi se par modelele propuse de mine de la Huawei?

You may also like

16 comentarii

  1. Bun produs din ce am citit, noi am facut o achizitie baiatului , de fapt mosul ca tot isi dorea unul dar Asus.

  2. Am auzit și la o emisiune dedicată de laptopul Huawei și chiar am 2 telefoane de la ei. Mi-a plăcut prezentarea și chiar am fost tentată s-mi iau unul, dar prețul nu era pe gustul meu. Acum, dacă e la reducere, poate reușesc să oun mâna pe unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.