NOU la KFC: meniu Strips nepicanți

Iubesc junk food-ul și chiar dacă mănânc zilnic, apelez la genul ăsta de mâncare atunci când nu am chef să gătesc. Multă vreme am suspinat după meniurile KFC și asta pentru că nu aveam un magazin fizic în Galați și când ajungeam într-un oraș în care era acest magazin apelam cu siguranță la meniurile lor. De multe ori ignoram produsele noi și mâncam același lucru: degețele cu sos de usturoi.

Meniul Strips Nepicant

În ultimul timp am tot văzut reclame la noile meniuri KFC cu Strips Nepicant. M-am bucurat mult când am văzut că am fost selectată de către cei de la Buzzstore să încerc aceste noi sortimente pentru că eram tare curioasă. Într-una din zilele în care nu aveam chef să gătesc am profitat de voucherele cadou și mi-am luat multe bunătăți.

Meniurile Strips Nepicant sunt în realitate bucăți de piept de pui învelite într-o crustă crocantă. Eu eram tare curioasă să văd cât de gustoase sunt aceste bucățele de pui. Am fost plăcut surprinsă pentru că mi-au plăcut și mi s-au părut absolut perfecte în combinație cu sosul de usturoi. Cred că sosul este foarte important și că datorită lui mi se par atât de apetisante. Variantele picante de Strips sunt mult prea picante, poate chiar ușor deranjante așa că mie mi-a plăcut această nouă variantă.

Cristina a fost și ea încântată de aceste variante pentru că până acum îi luat doar meniuri de copii nepicante. Bucățile de pui la meniurile de copii nu sunt atât de crocante și poate că și ăsta a fost unul dintre motivele care le-a savurat din plin.

Meniul presupune bucățile de piept de pui, sucul, cartofi și sosul de usturoi. De fapt, atât sucul, cât și sosul diferă în funcție de preferințe.

Twister Box Meniu

De cele mai multe ori merg la sigur cu alegerile mele. Ajung la KFC atunci când îmi este foame și atunci nu vreau să încerc să văd dacă îmi place sau nu meniurile propuse. Soțul meu a văzut o reclamă care rula în magazin și atunci am ales Twister box. Mi se pare genial acel meniu. Twoster box costă 25 lei și are inclus 5 aripioare, o porție de cartofi prăjiți, o shaorma și un pahar cu suc. Nu are inclus sosul așa că vă recomand să încercați să le mâncați cu tot cu sos.

Depinde de preferințele voastre și de ceea ce vă doriți. Puteți încerca oricare din cele două variante pentru că mie îmi plac și sunt perfecte pentru a fi combinate între ele.

Voi mâncați la KFC? Care sunt meniurile voastre preferate?

You may also like

14 comentarii

  1. Varianta nepicant nu imi place atat de tare, iar copiilor le convine mai mult meniul pentru copii, fiindca aleg sandwichul booster junior. KFC macar au venit cu o varianta noua de produs pentru a vedea ce si cum merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.