Locuință curată, dezinfectată și parfumată cu Misavan

Am auzit de Misavan acum aproape un an și m-am bucurat să văd că sunt niște produse de curățenie profesionale extrem de eficiente. Pentru că am citit numai lucruri bune la adresa acestora am zis că trebuie, m-am decis să le pun la treabă. Soluția de scos pete este unul dintre produsele folosite cu ajutorul căreia am obținut rezultate excelente. Vreau să vă arăt ce produse am primit și cât de eficiente sunt acestea. Produsele fac parte din gama premium Dr. Stephan.

Săpun lichid pentru mâini

Săpunul lichid este nelipit din baia mea. Îmi place să-l folosesc în detrimentul săpunului solid. De data asta l-am folosit pe cel de la Misavan care are o formă unică. Îmi place și modul de dozare al produsului. Pompița dozează puțin câte puțin produs pentru a evita risipa. Mirosul este plăcut și nu-mi usucă mâinile.

Dezinfectant pentru mâini Misavan

O dată cu toată nebunia, cu pandemia și cu virusul ăsta care nu se mai dă dus, apelăm frecvent la dezinfectantul pentru mâini pentru a nu aduce diverși microbi de afară în casă. Îmi place că are o textură ușor gelatinoasă care în contact cu pielea devine lichidă. Nu are miros. Intră rapid în piele și nu-mi usucă mâinile. Se poate folosi ori de câte ori este nevoie

Dezinfectant hidroalcoolic Misavan

Virusul ăsta ne-a dat peste cap și am început să fim tot mai precauți. Ne este teamă să ne atingem de persoane străine, să atingem locuri din spațiile publice și să fim obsedați de curățenie. Sunt convinsă că 80% dintre români folosesc dezinfectanți în ultimul an. Acest dezinfectant are efect virucid și este eficient împotriva Coronavirului. Nu știu detalii și nici cum acționează, dar cert este că îl aplic pe diverse zone din casă și îmi place pentru că se usucă rapid. În felul ăsta am o siguranță și o mulțumire că am făcut tot ce trebuie ca să am o casă cu mai puțini microbi.

Odorizant profesional inspirat din parfumuri profesionale

În perioada rece îmi place să folosesc odorizante de cameră pentru că mi se pare că oferă un miros plăcut întregii locuințe. De cele mai multe ori îl aplic după ce fac curat pentru că-mi dă o stare de bine. Mirosul nu este foarte puternic. Este plăcut și persistent. Eu am mai folosit acest odorizant într-un recipient mai mic și îmi amintesc că l-am folosit până la ultima picătură. De data asta acesta are o cantitate generoasă.

Acesta are pulverizator și se aplică cu ușurință prin locuință. Trebuie să recunosc că am și în baie unul asemănător cu acesta. Mirosul este ușor diferit, dar este mult mai eficient și mai practic decât multe alte produse încercate de mine până acum.

Cei de la Misavan au un proiect foarte interesant și au făcut un grup Trecem România pe curat la care vă îndemn să vă alăturați.

Voi folosiți odorinzant pentru casă? Chiar sunt curioasă dacă folosiți dezinfectanți?

You may also like

11 comentarii

  1. Odorizant recunosc ca nu am folosit niciodată. Dezinfectantul în schimb nu imi lipsește niciodată, îl folosesc în special pe suprafețele din baie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.