Folosiți cu încredere parfumurile Famous Luxury Brands

Parfumul poate fi folosit oricând atâta timp cât vine ca o completare a rutinei de îngrijire. Eu chiar vă recomand să nu ignorați acest mic detaliu pentru că vă asigur că face diferența. Chiar vreau să vă povestesc o mică întâmplare care m-a impresionat plăcut și din urma căruia am avut ceva de învățat și sper să vă fie util și vouă.

Al treilea parfum Desire de la Famous Luxury Brands

Cunosc parfumurile celor de la Famous Luxury Brands de mai bine de 4 ani. Desire a fost primul parfum încercat de ei și se pare că acesta este în topul vânzărilor pe site. Sper să nu vă surprind, dar am aceleași cuvinte de laudă și apreciere tocmai din cauză că este eficient, persistent, plăcut și potrivit pentru a fi purtat zi de zi. Cred că am cam punctat toate avantajele acestuia într-o singură frază.

Desire este un parfum floral-fructat. Multă lume îl aseamănă cu La vie est belle de la Lancome. Nu am originalul așa că nu știu să spun exact dacă așa este. Îmi place mult că poate fi purtat zilnic și chiar l-aș putea considera parfumul ideal din acest punct de vedere. Cert este că mirosul mi se potrivește de minune. Îmi place că este foarte persistent și pe haine ține zile bune. Drept dovadă, puteți citi și aici aceleași cuvinte de laudă la adresa parfumului doar că datează de prin 2017.

Parfumul Desire are 100 ml și nu pot să nu punctez acest aspect pentru că acesta ține foarte, foarte mult. Din punctul ăsta de vedere nu trebuie să vă faceți griji pentru că ține foarte mult și asta în situația în care îl folosesc zilnic. Prețul este foarte prietenos și constant găsiți reduceri pe site așa că fiți cu ochii pe ei.

O scurtă poveste despre motivația de a folosi parfumul

Am simțit nevoia să încep cu acest aspect pentru că am fost ușor marcată de situație. Întâmplarea face ca în parcul în care merg cu fetele zi de zi să vină bătrânică simplă. Eva, fetița mea cea mică, mereu mergea la ea să se joace cu bastonul ei și așa am început să vorbim. Chestii mărunte evident și nimic în detaliu. Ideea este că într-una din zile în care eu mă îndreptam spre parc am zărit-o îndreptându-se spre magazin. Era vopsită și mirosea a parfum. Nu știu ce folosise, dar se simțea că este o persoană care se respectă.

N-am putut să n-o punctez acest aspect, s-o complimentez și să-i transmit și ei bucuria mea de a o vedea că se îngrijește deși cred că are aproape 8- de ani. Mi-a spus că mereu a pus accent pe acest aspect și că orice bătrân poate fi ca ea atâta vreme cât își oferă un minim de îngrijire. Iar parfumul o face să se simtă bine.

Eu trebuie să recunosc că am fost impresionată de ea. De felul în care gândește, de felul în care o persoană are grijă de ea în ciuda faptului că se mișca destul de greoi și de faptul că toate astea le făcea pentru ea! Știu că ne aranjăm pentru noi și că admirația celor din jur vine ca o completare. Dar felul în care vorbea și puncta totul m-a impresionat plăcut.

You may also like

18 comentarii

  1. Imi plac enorm de mult parfumurile care persistă și cred că își merită din plin banii un astfel de parfum .Nu am încercat nimic de la ei ,dar chiar m-ai făcut curioasă ,arată tare drăguț .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.