Cât de des mai purtăm pantofi cu toc?

Un pantof frumos poate pune o femeie în evidență și poate scoate tot ce este mai frumos și mai feminin din ea. Pantofii cu toc sunt un must have în garderoba oricărei femei doar că este nevoie de ceva experiență în alegerea potrivită. Eu vă recomand să verificați bine dimensiunea tocului și să vă convingeți că știți să mergeți pe o astfel de pereche de pantofi.

Unde putem purta pantofi cu toc

În ultimul timp s-au redus considerabil petrecerile și evenimentele. Din acest punct de vedere aș putea să spun că investițiile într-un accesoriu de genul nu mai este chiar atât de căutat. Totuși, nu cumpărăm pantofi doar pentru astfel de ocazii. Chiar și atunci când mergem la muncă avem nevoie de o ținută office, iar pantofii sunt acel final touch care ne ajută să arătăm bine. Ocazional mă mai uit pe ofertele celor de la UP2STEP. Aici am găsit modelele pe care le vedeți în acest articol.


Bown Heels

La petreceri este nevoie de o pereche de pantofi mai glamourous. Apelăm la accesorii ceva mai speciale care au detalii care să ne ajute să ieșim în evidență. Evident că și locația în care urmează să ajungem ne „impune” să adoptăm un stil vestimentar mai casual sau mai elegant. Trebuie să avem în vedere și faptul că multe ore petrecute pe o pereche de pantofi cu toc pot crea un oarecare disconfort. Tocmai din acest motiv trebuie să alegem încălțăminte de calitate care să ne ajute să rezistăm cu brio până la sfârșitul petrecerii.

O pereche de pantofi office pentru muncă sunt indispensabili. Nu este indicat să apelăm la încălțăminte sport sau mult prea lejeră pentru că avem nevoie de o oarecare prestanță. Acest aspect este dat și de job-ul pe care-l avem, evident. Un pantofi cu toc mic spre mediu este absolut necesar atâta timp cât trebuie să mergem la birou și nu suntem nevoite să mergem pe teren.

Unele femei au stilul casual – elegant în sânge și nu merg îmbrăcate altfel. Consider că genul acesta de femei au anumite poziții în societate și se respectă mult prea mult pe ele, dar și pe cei din jur și acest aspect face ca ținuta lor să fie impecabilă. Chiar îmi place să văd o persoană îngrijită, îmbrăcată cu gust și care știe să asorteze frumos o ținută.

Atenție la alegerea tocului

Mersul pe tocuri este la fel ca mersul pe bicicletă. O dată învățat nu se uită. Cu toate astea trebuie să știi să pășești, să ai echilibru și să poți să petreci timp pe tocuri. Nu este tocmai plăcut să umbli cu schimburi la tine deși atunci când este nevoie mai faci și asta. Nimeni nu vă obligă să mergeți pe tocuri de 12 cm dacă nu vă puteți găsi echilibru pe ele.

În plus, o dată cu trecerea anilor este destul de neplăcut să optezi pentru tocuri foarte înalte. Un toc mediu și puțin mai gros poate fi mult mai eficient pentru o bună stabilitate. Tocurile înalte sunt frumoase, subțiază piciorul și oferă o oarecare prestanță. Cu toate astea important este să știți să mergeți corect pe ele.

Tu când ai mers ultima dată pe tocuri? Cât de des ai mers pe tocuri în ultimul timp?

You may also like

20 de comentarii

  1. Nu port cu toc ,doar la ocazii speciale .Îmi plac pantofii cu toc ,însă la alte persoane ,eu prefer încălțămintea mai comodă .

  2. De când am copiii recunosc ca port pantofi cu toc doar la evenimente.Si când ma gândesc ca înainte nu aveam nici măcar o pereche de adidași…

  3. Eu nu prea port cu toc subtire, doar cu toc gros cand e vreo ocazie. Cred ca inca pot fi purtati pantofii cu toc la evenimente sau o ocazie speciala, cat timp tinuta noastra este calduroasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.