Ser reparator cu extract din melc Herbagen (review)

Tenul meu arată bine și nu am nevoie de foarte multe creme reparatoare. N-am avut acnee, n-am semne, ci doar câteva pete pigmentare apărute de aproape 2 ani. Trecând peste acest aspect, eu am vrut să-mi repar câteva cicatrici pe care mi le-am făcut în timp pe picioare. Pentru că aveam prea mult timp liber și aveam fire de păr crescute pe sub piele și pentru că lama nu era cea mai bună soluție pentru această problemă, s-au făcut câteva mici semne de care mi-aș dori să scap. Nu este nimic de speriat doar că uneori am câteva fixații de care nu scap.

Crema regenerantă cu extract din melc am luat-o de pe Nutritiv.ro după ce am mai folosit în trecut o cremă de zi tot cu extrect din melc pe care v-am arătat-o aici. M-am gândit că eficiența serului cu extract din melc ar fi mult mai bună ca cea a cremei și din acest motiv am apelat la acest produs. Părerile pozitive în urma folosirii produselor de acest gen m-au făcut să-mi doresc să încerc acest produs pe pielea mea.

Descrierea Serului Reparator

Conține 99% Polyhelixan, un puternic ingredient natural și ecologic, obținut din secreția melcului de grădină Helix Aspersa. Compoziția Polyhelixanului este extrem de complexă: alantoină, proteine, vitaminele A,C, E, colagen, elastină, acid glicolic, mucopolizaharide, enzime proteolitice.

Aplicat zilnic pe zonele deformate ale epidermei, contribuie la:

  • cicatrizarea inflamațiilor de tip acneic, cheloid, după operații, radioterapie, dermabraziune, tratamente cu laser
  • calmarea și cicatrizarea arsurilor, inclusiv cele provocate de substanțe chimice
  • decolorarea petelor datorate vârstei înainte sau după expunerea la soare
  • diminuarea ridurilor adânci, sau vergeturilor
  • inhibarea dezvoltării unor specii de bacterii periculoase ce pot apărea pe piele
  • hidratarea și creșterea elasticității pielii prin activarea secreției de colagen și elastină
  • regenerarea țesuturilor și micșorarea depozitelor de celulită

Părerea mea despre serul reparator cu extract din melc

Produsul vine ambalat într-un produs de plastic foarte practic. Pompița este potrivită pentru a doza puțin câte puțin din acest produs, evitându-se risipa. Produsul este alb transparent și fără pic de miros. Este un fel de gel care în contact cu pielea este absorbit aproape instant.

L-am aplicat pe ten și pe picioare pe câteva cicatrici mai recente. Cicatricile s-au micșorat vizibil într-un timpă relativ scurt. Pe ten n-am văzut foarte multe schimbări într-o lună de folosire. Pentru problemele care le am, pete pigmentare, rezultatele se văd după 3-4 luni de folosire intensă a produsului. Eu mî încred în acest produs și spre în minuni. Voi reveni cu o completare la acest articol pentru a vedea dacă acesta a avut efecte vizibile și pe ten.

Ce părere aveți despre produsele cu extract din melc?

You may also like

26 de comentarii

  1. Am auzit numai lucruri bune despre produsele cu extract de melc. Ele au diferite proprietati de la vindecarea rănilor pana la estomparea ridurilor.

  2. Tot am auzit de efectele benefice ale extractului de melc asupra frumusetii. Mi se pare tentant acest produs. Este adevarat ca nicio crema sau ser nu garanteaza efecte imediate, ci in timp. Abia astept impresiile tale dupa o utilizare mai indelungata.

  3. Pe ten as avea mare nevoie de un astfel de produs. Aceea mi.a lăsat semne vizibile ce nu se duc intr.o lună de folosire a produsului. Chiar astept un edit.

  4. Având în vedere că se mănâncă melci și e o delicatesă, mă gândeam eu că și produsele pe bază de extract de melc trebuie să fie extrem de benefice pentru corp.

  5. Am vazut fel de fel de produse cosmetice cu extract de melc, si, desi m-au tentat mereu, nu am reusit sa-mi achizitionez niciodata ceva. Sper ca in curand voi incerca poate chiar pe acesta, pare sa promita.

  6. Am citit multe lucruri bune si foarte bune despre extractul de melc folosit in cosmetica, desi pana acum n-as zice ca am vazut asa ceva prin magazine. O sa caut mai cu atentie!

  7. Nu folosisem multe seruri, dar acesta îmi surâde și mi l-aș lua și eu curând. Tenul meu are nevoie de un boost de reparare pe ici colo. Mersi pentru recomandare! Nu am folosit produse cu extract de melc, ar fi un început.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.