Accesorii potrivite pentru sportul în aer liber pe perioada rece

#Vremea rece ne ține la distanță de tot ceea ce presupune mișcare tocmai din considerentul în care nu ne prea arde de acest aspect. Trebuie să ne găsim motivația în noi și să ieșim la aer chiar dacă temperaturile încep să fie neprietenoase. Evident că în prezent ploile ne dau ceva bătăi de cap, dar în zilele ce urmează va veni și soarele așa că trebuie să ne mobilizăm și să ne pregătim de ieșiri.

Geacă impermeabilă

Ce sporturi putem face în aer liber în perioada rece

Nu trebuie să fii un sportiv profesionist ca să fie nevoie să faci mișcare. Poți face #sport în aer liber dacă ești suficient de motivat ca să fii convins că este bine să ieși din casă chiar dacă vremea nu este tocmai prietenoasă. Plimbarea într-un ritm alert ne poate ajuta. În felul ăsta circulația sângelui este pusă în mișcare, respirația ușor accelerată ne este și ea de ajutor, plus că ne dezmorțim. Se știe că mișcarea face bine și este de preferat să mergem măcar 20 de minute pe jos. Chiar dacă suntem mai tot timpul cu mașina, putem s-o lăsăm puțin mai departe de locul în care urmează să ajungem tocmai pentru a face mișcare.

Alergarea ușoară poate să ne facă bine. Nu toată lumea are condiție fizică sau rezistență, pentru genul ăsta de mișcare. Cu toate astea, avem nevoie de o ținută specială care să ne ajute. Pielea trebuie să respire și să nu ne lase să transpirăm ca mai apoi să alergăm transpirați prin frig pentru că nimeni nu-și dorește să răcească pe o vreme ca asta. Cu toate astea, putem alege cu brio o geacă impermeabilă din #colectia de toamna.

Colanți ski bărbați

Sporturile de iarnă sunt și ele foarte solicitante. Fie că alegem o partidă de ski, săniuș sau snowboarding. Toate acestea ne solicită fizic și sunt de un real ajutor. Să nu neglijăm nici echipamentul special. Decathlon este cel mai bun loc din care ne putem achiziționa genul ăsta de produse pentru că le găsim la un #preț accesibil.

Accesorii utile pentru copii

Copiii au foarte multe oportunități chiar și în această perioadă. ei sunt plini de energie și trebuie scoși la aer în fiecare zi. Trotineta poate fi sportul perfect, nu foarte solicitant și relaxant în același timp. Vara poate fi puțin mai neplăcut să te plimbi cu rolele, dar acum este numai bine. Eu chiar i-am luat Cristinei role de la Decathlon și cu siguranță le va lua la purtare, cu atât mai mult cu cât a învățat să meargă cu ele. Ca idee, Cristina merge pe patru roți, adică 2 în față și 2 în spate. Modelul de mai sus se poate modifica doar că mai aveți nevoie de 2 tije. Dacă întrebați în magazin cu siguranță vă vor lămuri cei de acolo. Cred că aceasta a fost cea mai ieftină opțiune și sunt extrem de calitative. Chiar au #preturi mici la categoria asta de produse și nu numai.

Ce înseamnă Prim Pret Tehnic?
Produsele cu cel mai mic preț din fiecare categorie dedicată unui sport, care beneficiază de toate caracteristicile tehnice necesare, pentru a te ajuta să practici sportul preferat în confort și deplină siguranță.
Afla mai multe despre ele aici!

Fie că este vorba de rucsac, mănuși sau tot felul de alte accesorii puteți găsi pe Decathlon. Raportul calitate/preț este foarte bun și nu exagerez cu nimic când spun asta. Puteți să mergeți în magazinele fizice sau să dați comandă online în cazul în care aveți nevoie de ceva.

Voi ce sporturi practicați în perioada rece? Faceți mișcare sau preferați sa stați în casă?

You may also like

21 de comentarii

  1. Sportul este foarte bun și benefic atât prntru copii cât și pentru adulți .Nu am cumpărat niciodată din Decathlon ,dar din câte am auzit și văzut au produse caliative și prețul este bun .Mulțumim pentru informații draga mea !

    1. Rolele de la Decathlon le-a avut și fetita mea și le recomand. Trebuie sa mergem și noi sa cumparam o măsură potrivită, i-a crescut pociorul și nu-i mai vin

  2. Chiar au super produse la Decathlon, nu m au dezamagit niciodata produsele lor, o geaca impermeabila va trebuii sa achizitionez si eu ca e cam veche ce am.

  3. Trebuie neaparat sa ajung si eu la Decathlon sa imi cumpar o geaca mai groasa din fas si niste incaltari pentru vremea aceasta, mersi ca mi ai amintit asta si m ai inspirat cu recomandarile tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.