Despre comanda mea pe Evog.ro

Mi se întâmplă frecvent să găsesc un produs interesant pe câte un site și să-mi doresc atât de mult acel produs încât să plasez o comandă doar pentru a-l avea. Motivul pentru care eu am dat o comandă pe Evog.ro este tocmai această pereche de pantofi.

Pantofi cu animal print

Pantofii cu toc sunt preferații mei. Chiar dacă îi port destul de rar sau atunci când am un eveniment mai special, îmi place să-i am în garderobă și să apelez la ei atunci când am ținuta potrivită. Cu toate astea, o astfel de pereche de pantofi cu animal print îmi lipseau cu desăvârșire. Când i-am văzut pe evog.ro am zis că trebuie să fie ai mei. Întâmpin deseori probleme în a găsi mărimea mea așa că faptul că aveau și mărimea mea a fost un plus.

Nu pot să vă mint și să vă spun că sunt extrem de comozi și mi=aș petrece ore în șir cu ei în picioare. Nici imposibili nu sunt așa că dacă preferați să vă asoratați frumos o ținută sau să o puneți în valoare, puteți să vă orientați către un model de genul. Eu chiar nu regret că mi i-am luat.

Accesorii de păr în vogă

Prima oară am văzut genul ăsta de accesorii pe Evog.ro. Nici nu știam de ele și nici nu prea văzusem la altcineva. Mi-au plăcut cum arată și am îndrăznit să-mi aleg și eu câteva modele pentru fetița mea. Într-un final am ales 2 seturi de 3 accesorii, dar în prezent pe astea le-am mai găsit. Se pun foarte ușor în păr, sunt de efect și nici nu se poziționează diferit în urma purtării dacă sunt fixate bine.

Îmi place să folosesc câte una sau chiar să i le pun pe toate în păr. Sunt foarte multe modele de acest gen și sunt foarte frumoase și de efect.

Ceas Q&Q – Evog.ro

Într-un timp eram o mare iubitoare a mărcii Q&Q. Această marcă are niște ceasuri accesibile și design-ul diferă. Mie îmi place mult acest model și de aia mi-am îndreptat atenția asupra lui. De obicei aleg varianta pe argintiu pentru că am multe accesorii de genul și îmi place să le combin, iar acele pietricele mi s-au părut de efect. Chiar nu am ce să-i reproșez acestui model. Are o curea metalică ceea ce-l face foarte rezistent și cu siguranță mă voi bucura de el pentru o perioadă lungă de timp.

Ochelari de soare

Recunosc că nu duc lipsă de ochelari de soare. De această dată am fost atrasă de modelele diferite de ochelari și am zis că merită să încerc și eu o pereche de acest gen. Sunt niște ochelari măricei, dar care se așează frumos. Întâmplarea face că i-am rătăcit de nici eu nu mai știu de ei. I-am tot căutat și nu dau deloc de ei. Uneori mi se mai întâmplă și chestii de genul.

Foarte rar mi se întâmplă să pierd chestii și cel mai probabil sunt rătăciți prin casă. Să vă zic ce mi-a plăcut mult de tot la acești ochelari. În primul rând, am primit un toc pentru ei. Este foarte important tocul pentru ochelari pentru că de el depinde rezistența acestora în timp. În toc se găsește și o cârpă de șters așa că eu sunt de părere că am făcut o alegere bună și că a meritat să încerc o nouă pereche de ochelari.

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.