Pulover gri de la Zaful (OOTD)

Ziua de astăzi este foarte diferita de cea de ieri când încă se mai simțea un gram de căldură. Iarna se pare că și-a intrat în drepturi și de acum temperaturile vor rămâne scăzute pentru o lungă perioadă de timp. Noroc că am reușit să pozez un pulover drag mie pentru a reuși să vi-l arăt și vouă. Mi-au ajuns o serie de colete de la Zaful în ultimul timp cu foarte multe pulovere și mi-am făcut provizii consistente.

Pulover – link

Când mi-am luat acest pulover de pe Zaful, nu știam exact cum este materialul. Am fost atrasă de simplitatea, detaliile și culoarea acestuia. Am avut suficiente motive care să mă determine să-l aleg. În plus, prețul este unul mic și prietenos.

Decolteul este în formă de V și în acest fel permite și o bijuterie. Eu am ales să port setul de bijuterii de la Chic Bijoux pe care vi l-am arătat aici. Materialul este foarte moale și pufos, așa cum am mai zis. Se lipește atât de bine de corp și chiar este călduros, deși nu este foarte gros ca și material. În dreptul mânecii este ușor tâiată mâneca și se oprește într-o fundiță creată din același material. Mie mi se vedea foarte frumos ceasul doar că fotograful, pe numele lui iuby, nu a reușit să surprindă aceste mici detalii.

Pe Zaful sunt câteva secțiuni de oferte. Acest pulover intră la categoria cumperi 4 produse și primești unul gratis. Bănuiesc că cel mai ieftin va fi cel care va fi cel mai ieftin.

Vă place acest pulover de la Zaful?

 

You may also like

10 comentarii

  1. Foarte fain modelul puloverului si pretul este ok, ar trebui sa imi comand si eu cateva ca stau cam prost la capitolul acesta

  2. Chiar imi place mult si pare material foarte bun. daca l-ai luat la pretul la care este acum, chiar te invidiez. Vad ca au si pe maro. De ce nu-ti mai iei unul? Cred ca ti-ar sta bine si cu acea culoare pamantie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.