Ce cadouri de Crăciun să alegi pentru copii

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar cei mici așteaptă cu nerăbdare să găsească sub brad cele mai frumoase cadouri. Dar cu atâtea opțiuni disponibile pe piață, alegerea cadourilor se poate dovedi o adevărată provocare. Este important să faci o alegere bună, pentru a transforma Crăciunul într-o experienţă memorabilă pentru copil.

Pentru a veni în ajutorul Moșului, iată câteva idei de cadouri inspirate, de care se vor bucura majoritatea copiilor. Nu rămâne decât să îţi pui un trening pe tine şi să porneşti în goană după cadouri.

Cum alegi cadoul potrivit pentru copil

Atunci când alegi jucăriile pentru cei mici trebuie să ţii cont de activităţile de zi cu zi ale acestora şi de ce le place cel mai mult să facă. Spre exemplu, dacă cel mic iubeşte jocurile de rol şi îi place să stea des în preajma părinţilor atunci când gătesc, o bucătărie copii poate fi un cadou inspirat, deoarece în acest fel copilul îşi poate exersa talentul de masterchef.

Dacă copilul are o înclinaţie către activităţile artistice, o alegere bună poate fi un kit de picturi pe numere. Principalul beneficiu al unei picturi pe numere este dezvoltarea creativităţii şi a imaginaţiei copiilor. Fiind foarte uşor de realizat, rezultatul cu siguranţă va fi unul minunat.

În cazul în care copilul are anumite personaje preferate, se poate adăuga pe listă şi o figurină sau o păpuşă din pluş. Şi cu siguranţă nu există copil care să nu aibă un personaj preferat, aşa că alegerea nu ar trebui să fie una prea grea.

Dacă pentru fetiţe vei merge la sigur şi cu o păpuşă, o căsuţă pentru păpuşi, o jucărie de pluș interactivă sau un set simpatic de accesorii, pentru băieței un roboţel, o maşinuţă, un joc de lego sau un puzzle pot fi opţiuni bune.

În orice caz, indiferent că vei alege un joc amuzant, o carte de poveşti nemuritoare sau o jucărie educativă, nu uita că ingredientul care nu trebuie să lipsească de sărbători este bucuria, pentru că nimic nu poate fi mai frumos pentru un cadou de Crăciun decât o amintire plăcută. Aşa că pe lângă jucării, încearcă să faci şi diverse activităţi cu copilul şi să te asiguri că va avea parte de un Crăciun de poveste.

Te-ai gândit la cadourile de Crăciun pe care urmează să le oferi? Care ar fi opțiunile tale?

You may also like

18 comentarii

  1. Da ,jucăriile sunt pe primul plan ,degeaba îi iau îmbrăcăminte ,dulciuri ,dacă nu-i iau jucării ,mai bine nu-i iau nimic .Așa sunt toți copii .

    1. Mulțumim frumos pentru sfaturi! Pentru fetita mica care încă nu știe cum sta treaba cu jucăriile și are foarte multe de la sora ei este mai ușor cu fetita ce a mare ii iau ce cred eu ca ar avea nevoie mai ușor cu jucăriile! Am casa plina!!!

    1. Pfff…avem o listă interminabilă. Bineînțeles că nu va primi tot ce i-a scris lui Moș Crăciun, însă cred ca ii voi lua o păpușă barbie fetiței iar baietelului lego,el atât i-a scris Moșului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.