Rucsacul – cel mai apreciat accesoriu în rândul tinerelor mămici

Gențile au fost și încă sunt în topul preferințelor mele. Ținute casual – elegante pe care le adopt m-au făcut să îndrăgesc aceste accesorii și să învăț să le combin și să le port cu mare drag. Urăsc gențile mici și le găsesc inutile. Nu pot să port o geantă minusculă în care să nu încapă altceva decât portofelul și un telefon. Recunosc că am o colecție impresionantă de genți și mă bucur de fiecare dată ca un copil atunci când îmi iau una nouă.

Trecerea de la geantă la rucsac a fost una absolut întâmplătoare. Recomandarea unei prietene de a încerca un rucsac mi-a stârnit curiozitatea și mi-am comandat un rucsac dama casual. Cine are deja un rucsac, știe ce zic. Acesta este atât de practic și de comod, încât este foarte greu să-l lași pe o geantă decât dacă este absolut necesar.

Rucsacul este acel accesoriu care îţi conferă lejeritate în mişcare și care a prins foarte bine în rândul persoanelor active. Tot mai multe tinere mămici apelează la acesta pentru că este mic și totuși încăpător, iar designul poate fi atât de interesant încât este greu să-l dai pentru o geantă de tip poștaș. Acesta este ușor de combinat cu o ținută lejeră. În concluzie, are foarte multe puncte forte care conduc către alegerea unuia.

De ce să alegem un rucsac?

Cel mai bun exemplu de persoană care s-a îndrăgostit de un rucsac dama sunt eu. A fost mai greu până mi l-am luat pe primul pentru că după asta am înlocuit gențile cu rucsacul. Primul rucsac cumpărat cred că l-am purtat mai bine de 2 luni fără întrerupere și vreau să vă spun și vouă care au fost motivele care m-au determinat să apelez la el ori de câte ori eram nevoită să ies din casă.

  • ai mâinile libere. Pentru unele persoane poate părea banal acest motiv, dar pentru mine care sunt nevoită să țin un copil de mână, să merg la cumpărături și să duc 2 -3 sacoșe, să-mi bag mâinile în buzunar când îmi este rece, etc.
  • greutatea lăsată pe spate. Eu sunt genul de persoană care am foarte multe lucruri într-o geantă. De la șervețele de toate felurile, agendă, pix, ruj, o pudră, portofel, telefoane, etc. Toate astea nu par grele și totuși se adună. Nu de puține ori m-am trezit cu umărul roșu pentru că am pus prea multe în geantă. Cu ajutorul rucsacului, greutatea este distribuită uniform pe umeri.
  • bine compartimentat. Rucsacul este gândit foarte bine și ai câte un spațiu prevăzut pentru toate lucrurile esențiale pe care vrei să le iei cu tine.
  • mic dar spațios. Chiar dacă la prima vedere ai zice că nu-ți încape mare lucru, eu am rămas mască când am văzut câte lucruri îmi pot încăpea în rucsac și cum am profitat de interiorul acestuia și buzunarele exterioare.

Modele noi re rucsacuri de la Adona.ro

Sunt mereu în căutarea de diverse modele de rucsacuri dama și câteva modele care mi-au atras atenția le-am găsit pe Adona.ro. Nu vreau să mă acuzați că pe toate le-am ales negre, dar prefer să-mi iau unul într-o culoare comună care poate fi ușor de asortat cu aproape orice. Contează foarte mult să pot pleca în 5 minute de acasă fără a mai fi nevoie să stau să-mi schimb rucsacul în funcție de ținută pentru că timpul nu-mi permite de cele mai multe ori. În aceeași măsură admir și alte culori la rucsac și poate pe viitor îmi diversific colecția.

Aveți vreun rucsac pe care să-l purtați mai des sau mai rar?

You may also like

15 comentarii

  1. O da! Si eu imi iubesc rucasul. Am unul negru, casual care este destul de incapator si imi da libertatea de a ma misca. E preferatul meu atunci cand ies cu fetita din casa 🙂 Frumos articolul!

  2. Mi se pare chiar foarte util și comod sa înlocuiești geanta cu rucsacul. Arată super bine și este și foarte încăpător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.