Jucării potrivite pentru bebeluși găsite pe Bebelinulinulmeu.ro

Copiii nu au niciodată suficiente jucării și pentru ei nu este o bucurie mai mare decât să primească o jucărie nouă și o îmbrățișare de la părinți. Eu aveam ceva planuri cu câteva jucării pe care să i le ofer Evei. Vroiam ceva pentru bebeluși care să aibă sunete, dar care să fie și prietenoși cu bebelușii curioși tentați să babe tot în gură.

Jucărie pentru căruț

Parcă îmi părea rău că nu am nimic agățat de căruț. Asta pentru că nu găseam nimic potrivit. Vroiam niște jucării pe care să le pot pune cumva agățate de căruț cu care să se poată juca Eva în timp ce ne plimbăm sau când sunt nevoită să mă opresc pentru perioade scurte de timp.

Se știe că bebelușii nu au absolut deloc răbdare și am mizat pe faptul că aceste jucării îi distrag atenția. Dacă tot am vrut să merg pe varianta online, am zis să le aleg pe toate dintr-un singur loc. Bebelinulmeu.ro are multe jucării pentru căruț în genul celor pe care eu le căutam așa că mi-a fost foarte ușor să mă hotărăsc și să le pun pe toate pe o singură comandă.

Jucăria tip spirală poate fi înfășurată pe bara de protecție a căruțului. Aceasta are diverse jucării senzoriale care pot captiva bebelina și s-o ajute să-și găsească activitate preț de câteva minute. Are diverse accesorii pe care le poate folosi, are o parte care zornăie în momentul în care o mișcă, o parte cu plastic moale care poate fi folosit ca jucărie de dentiție, are și 2 jucării micuțe, dar și o diversitate mare de culori

O altă jucărie care mi-a atras atenția este și aceasta care scoate un clinchet tare drăguț. Se agață cu ușurință cu ajutorul acelui clește și este tare simpatică. Îmi place și că este de dimensiuni micuțe și îmi este ușor s-o mut de la căruț, la pătuț și ulterior s-o fixez chiar și pe scaunul de masă.

Girafa care cântă

Această girafă îmi este tare simpatică atât mie, cât și Evei. Are dimensiuni ceva mai mari și trebuie să recunosc că preferă să se joace cu ea pur și simplu fără s-o mai agăț de ceva. Are mai multe texturi pe ea și cred că și acest aspect face ca această jucărie să fie în topul preferințelor Evei.

În dreptul codiței are un plastic moale care poate fi ros pentru bebelușii cărora acum le dau dințișorii, Dacă este trasă de coadă atunci aceasta va începe să cânte o melodie plăcută care ține câteva minute. Într-un lateral are un fel de oglindă cu care cel mic se poate juca. Picioarele girafei foșnesc și în partea de jos a gâtului are 2 jucării dintr-un plastic moale foarte potrivite de molfăit. Una dintre jucării este pătrată și are biluțe, iar cea de-a doua este rotundă și are mici cerculețe.

Eu sunt tare mulțumită de alegerile făcute. Asta a fost a doua comandă pe Bebelinulmeu.ro. În prima comandă m-am axat mai mult pe cănițe, covoraș de baie antiderapant, etc. Găsiți aici comanda mea dacă sunteți curioase.

You may also like

28 de comentarii

  1. Toate sunt tare drăguțe ,dar girafa este superbă ,ne place nouă mari ,păi la copii cum să nu le placă ?!

    1. De un covoras antiderapant pentru vana am și eu nevoie. Văd că pe site au muuulte lucruri faine. Girafa e foarte simpatica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.