Accesorii utile pentru bebeluși descoperite pe Bebelinulmeu.ro

Bebelușii au puțin mai multă nevoie de atenție și, pentru început, avem nevoie de ceva mai multe accesorii care să-i ajute să crească frumos. Eva mai are o săptămână și face un an. Mă bucur că a crescut și încet încet este pe picioarele ei. Aș putea să spun că greul a trecut.

În funcție de evoluția Evei am cumpărat câteva produse pe care le-am considerat utile în dezvoltarea ei și vreau să vă arăt la ce am apelat. Toate sunt importante și am să vă spun și cât de mult au ajutat-o.

Cănițe utile pentru Eva care împlinește în scurt timp un an

Inițial am subestimat-o pe Eva. Cristina bea un suc cu paiul și Eva se tot întindea și ea sa tragă din pai. Eu știind că cei mici nu se descurcă să facă asta am insistat să-i dea cutiuța cu suc pentru că eram ferm convinsă că nu va reuși. În nici 5 minute am văzut cum reușise să tragă suc prin pai și pentru că era un gust străin îl scuipa. Am mai făcut încercarea cu un pahar de apă cu pai și a reușit să tragă și din acel pai.

Eva bea apă dintr-un biberon așa că, după experiența povestită, am considerat că este pregătită să folosească și altceva în afară de biberon. Bebelinulmeu a fost sursa mea de inspirație în acest caz pentru că am văzut pe site tot felul de cănițe care mai de care mai interesante. Nu mă puteam decide asupra uneia așa că am luat 3 cănițe pentru diverse etape.

Cana sport cu pai și supapă mobilă Canpol a fost prima încercată. Mânerele sunt de un real ajutor pentru că Eva reușește să o susțină cu mare ușurință și chiar s-o ducă la guriță. Aceasta este recomandată pentru bebeluși mai mari de 6 luni, doar că condiția ar fi ca ei să fie pregătiți să tragă din pai. Paiul cu greutate permite copilului să bea din cană ținând-o în orice unghi. În felul ăsta poate să bea și ultima picătură. Paiul este din silicon și în momentul în care cănița nu este folosită se poate învârti de capac pentru a acoperi paiul și a închide ermetic. Îmi place faptul că nu curge absolut deloc. Aceasta este cea mai practică căniță sau cea cu care Eva se înțelege cel mai bine.

Cănița anti-vărsare „Sweet Fun“ Canpol este pentru copii puțin mai mari. Nu știu cum sunteți voi, dar sunt momente în care trebuie să plec și fix înainte de a ieși pe ușă îmi aduc aminte de apă. Întâmplarea face ca fix atunci să nu găsesc nicio căniță, niciun biberon …. Am lujat această căniță pe fugă și am plecat la cumpărături. Capacul cu care se închide este etaș și nu există riscul ca să se scurgă vreo picătură. Această căniță cu cioc are în vârf o supapă care necesită să tragi pentru ca apa să curgă. Este puțin mai greu de tras și chiar este nevoie de puțin mai multă vlagă ca să reușești să bei apă. Îmi place și faptul că are un capac care vine peste acel cioc ca acesta să fie în siguranță.

Cănița sport cu pai retractabil Canpol este de dimensiuni mai mari. Pe aceasta nu am folosit-o încă. Cunosc mecanismul pentru că avut acest model și la fetița cea mare și este foarte utilă. Copiii mai mari au nevoie de mai multă apă atunci când ieși în parc sau chiar când se joacă prin casă. Tocmai din acest motiv am zis c-o păstrez pentru atunci când va mai crește.

Covor anti-derapant pentru baie

Până pe la 10 luni îi făceam baie Evei în cădiță. Pot să spun că a fost un copil cuminte la baie și foarte puțină agitație era în jurul ei. Nici apă nu pot să spun că făcea foarte multă în jur. După această vârstă a început să nu mai vrea să stea lungită în cădiță, se ridica în funduleț, se ridica în picioare și era total total ineficientă. Am hotărât să încerc s-o pun direct în cadă doar că fiecare val o cam dărâma.

Bebelinulmeu.ro avea covor antiderapant și am zis să încerc poate că voi avea un succes mai mare. Mi-a fost de un real ajutor pentru că acesta este plin de ventuze pa partea din spate, iar acestea se fixează foarte bine pe cadă. Eva stă foarte bine pe acest covoraș și chiar îmi dă impresia că îi oferă o stabilitate mai bună. Ea oricum nu are astâmpăr și tot se ridică în picioare. Chiar și așa, eu îi pun multe jucării în cadă și pot să spun că stă chiar bine pe covoraș. Îl recomand cu drag pentru bebelușii care sunt la primele experiențe în cadă.

Jucării de dentiție

Jucăriile de dentiție pot fi de un real ajutor. Eu am luat destul de multe astfel de jucării pentru că se plictisește relativ ușor de ele. Aceste jucării sunt diferite și mi-am dat seama de acest aspect abia după ce le-am primit. Cea cu căluțul este învelită într-un silicon moale. Toată jucăria este flexibilă, moale și plăcută la atingere. Este numai bună de molfăit. Jucăria care seamănă cu un lăcățel este dintr-un plastic tare și singurele lucruri ușor moi sunt acele inele, dar și cele 3 dungi albe. Trebuie să recunosc că cea cu căluțul a fost cea mai apreciată și este jucăria pe care o ronțăie și în prezent.

Eva are aproape un an, dar are doar 4 dinți. Chiar aseară am făcut un fel de seară albă pentru că îi mai dau încă doi dințișori care o cam supără. Aceste jucărele, împreună cu ceva gel gingival o mai ajută să treacă cu bine peste zilele acelea în care nimic nu-i intră în grație.

Ce jucărie considerați că ar fi de un real ajutor pentru copiii voștri? Ați comandat până acum de pe Bebelinulmeu.ro?

You may also like

17 comentarii

  1. Nu am comandat nimic de pe acest site dar o sa intru si eu sa ma uit jucariile pt dentitie o sa iau si eu pt bebe,si un covoras antiderapant

    1. Canute de la Canpol am avut și noi și am încercat la fel ca tine, diverse modele,doar ca la baitelul meu nu au avut succes,în schimb la fetita eram cumpărători fideli,doar ca nu le cumparam de pe site,le achiziționam din Auchan sau din farmacie

  2. Foarte faine produsele… Si noi am schimbat foarte multe canute când era mic… Am tot experimentat… Foarte inteligenta Evuta ❤️❤️❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.