Ana Mon Amour pe HBO GO

Ana Mon Amour este un film românesc care a fost premiat la Berlin. Știam că joacă Diana Cavallioti și, pentru că îmi place mult de ea, am îndrăznit să văd și filmul. Nu prea știam la ce să mă aștept, nu știam povestea în sine. Era singurul film românesc pe care l-am găsit pe aplicația HBO GO și ăsta a fost unul din criteriile pentru care l-am deschis.

Toma o întâlnește pe Ana în timp ce amândoi studiau literatura la facultate. Ana suferă de o ușoară boală psihică și are atacuri de panică. Toma o urmează în orice colț întunecat în care ajunge ea, se ceartă cu părinții lui când ei o resping, se căsătorește cu ea, devine dădaca ei, șoferul ei, devine totul pentru ea. Toma pare că are totul sub control în relația lor, dar el doar gravitează în jurul unei femei pe care nu o poate înțelege și pe care încearcă să o salveze. Când Ana își depășește temerile și se adaptează la lumea exterioară, Toma rămâne singur încercând să pună piesele cap la cap și să înțeleagă vârtejul prin care a trecut.

Ce este HBO GO și cum puteți urmări filme gratuit

Părinții mei au abonament la UPC, iar eu la RDS. Am vrut să le pun și lor HBO și vorbind telefonic cu o domnișoară care îmi făcea fel și fel de oferte, mi-a zis că pe UPC HBO GO este gratuit. Nici măcar nu intrasem în aplicație să văd exact despre ce este vorba până atunci. Dacă tot a zis că este gratuit și că pot folosi 3 sau 4 dispozitive, am zis să profit de situație.

Am cerut lămuriri referitoare la modul în care aș putea să fac această trecere. Mi-a zis că este foarte simplu și că sigur nu voi întâmpina dificultăți. Într-adevăr, am intrat în aplicație și acolo mi se solicita operatorul de cablu. Am ales UPC și am băgat mailul care este asociat contului pe care eu primesc facturile. Imediat s-a conectat și nu a mai fost nevoie de nimic altceva. Este foarte, foarte simplu.

Fiecare film are menționat în dreptul lui categoria în care se4 încadrează, anul lansării, câte minute durează, actorii, nota obtinuta pe IMDB și o scurtă prezentare a filmului precum cea de mai sus. Eu n-am vrut să spun mai multe despre filmul Ana Mon Amour referitor la acțiune. Aș completa prin faptul că filmul are niște secvențe foarte deocheate. Trecând peste acest aspect este un film care mie mi-a plăcut. Pe soțul meu nu l-a impresionat atât de tare. Ține de fiecare persoană în parte cum îl percepe sau ce așteptări are.

La telefon am reținut că este vorba de 3 dispozitive, dar eu am instalat pe televizor, 2 telefoane și tabletă. Toate au mers fără probleme.

Dacă nu aveți UPC, am înțeles că prima lună este gratuită și apoi se plătește 15 lei pe lună.

Merită să investești în HBO GO?

Pentru persoanele care se uită la filme sau la seriale, este o alegere foarte bună. Sunt foarte multe filme în aplicație și majoritatea sunt noi. Eu nu mă uit la seriale, dar mi-a lăsat impresia că sunt mai multe seriale ca filme. Lista se completează constant. Nu știu la cât timp bagă filme noi, dar are o secțiune de premiere.

Filmele se încarcă foarte bine, aproape instant, dacă conexiunea la internet este bună. Eu m-am uitat la un film  pe mobil și eram pe date. A mers impecabil. Îmi place că dacă ieși din aplicație în momentul în care tu vizionezi un filom, acesta se oprește și oricând vrei să reiei vizionarea pornește din acel loc.

Voi urmăriți filme? Preferați să le urmăriți la tv, pe internet sau folosiți aplicații de genul?

 

You may also like

15 comentarii

  1. Nu uit la serialele de pe AXN si Diva care mi se par acceptabile si se poate uita si baitul meu. Toate serialele de pe aceste doua canale nu au violente duse la extrem.

  2. Si eu am HBO Go si am luat pachetul cu HBO special pentru el. M-am uitat la Game of Thrones si acum ma uit la Vikingii pe un alt site. Folosesc uneori si Netflix, in functie de ce gasesc si la ce am chef sa ma uit.

  3. Sincer mi-as dori sa am mai mult timp, insa rareori apuc sa deschid televizorul.Am aflat de HBO Go si tare ma tenteaza si pe mine, insa stau si ma gandesc cand sa-mi fac timp si pentru filme?!

  4. mai mult iarna urmaresc filme si citesc mult, vara prefer activitati in aer liber, plimbari lungi, gradinarit!
    o sa caut si eu filmul, mercic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.