Cort pentru copii – cel mai potrivit cadou pentru 1 IUNIE

Ziua copilului a fost declarată oficial zi liberă și asta pentru a ne putea bucura de cât mai mult timp în compania copiilor noștri. În această zi ar trebui să le oferim mai multă atenție decât de obicei. Chiar dacă suntem fizic alături de ei, trebuie să ne facem timp să-i ascultăm, să avem activități împreună și să ne conectăm cât mai mult. Eu asta urmăresc și sper ca copiii mei să simtă asta.

Cadouri pentru copii

Îmi place să le fac mici surprize fetelor și să le iau din când în când câte o jucărie. Eva este micuță și încă nu cere și nici nu se poate bucura. În cazul Cristinei totul este diferit. Am învățat-o că lucrurile trebuiesc cântărite și că nu putem cumpăra jucării oricând. Fie că aleg o jucărie mai scumpă sau mai ieftină, iubesc să văd acea bucurie din sufletul ei atunci când își cumpără ceea ce își dorește.

Nu pot să mint, i-am cam luat ceea ce și-a dorit. Poate că și eu am noroc pentru că nu are pretenții foarte mari și am reușit să-i ofer până acum aproape totul. Știam că trebuie s-o surprind și de ziua copilului și să-i ofer ceva la care nu s-ar fi așteptat.

M-am hotărât asupra unui cort de jucărie pentru copii. Eram aproape convinsă că aș cuceri-o dacă i-aș lua un cort. Vroiam să păstrez secretul și misterul doar că au fost câteva aspecte care m-au făcut să mă dau de gol.

Cortul ales de la Moș Ene – Deco Textile

Îmi doream un cort stabil ca să fiu sigură că se pot juca ambele fetițe fără să stau cu grijă că va cădea cortul pe ele. Așa am descoperit pagina celor de la Moș Ene. Pe facebook erau prezentate câteva modele, iar după ce i-am contactat mi-au spus că modelul cortului îl pot personaliza în funcție de preferințele mele.

O parte din materialele pentru cort

Am avut posibilitatea să aleg personajele preferate și aici am stat un pic în dubii pentru că avea cu Lady bug, cars, pisicile aristocrate, barbie, unicorn, lol, etc. Într-un final m-am hotărât la LOL și numai bine că pentru LOL erau 2 modele. Acum chiar că am fost pusă în dificultate și am hotărât să-i cer părerea ca să aleg unul exact pe placul ei. LOL pe roz a rămas într-un final și am solicitat ajutorul celor de la Moș Ene pentru combinarea materialului uni, dar și a tull-ului. Nu-mi puteam închipui exact ce combinație ar fi mai potrivită.

Duminică cred că am dat toate detaliile referitoare la felul în care îmi doresc să arate cortul, iar marți acesta a ajuns la mine. Trebuie să recunosc că am fost plăcut surprinsă pentru că modelul arăta spectaculos. Bețele sunt lungi și grosuțe, dar nu sunt foarte grele. Este un lemn ușurel. Sunt fixate în cartea de sus pentru ca acestea să fie puse cu ușurință. Materialul este plăcut la atingere și combinația de culori este frumoasă, detaliile sunt perfecte. Are și un o fereastră care fi lăsată deschisă sau acoperită. Chiar și în dreptul ușii există posibilitatea ca acel tull să fie prins pe lateral.

În partea de jos are o saltea patchwork. Aceasta este făcută din bucăți pufoase care face care face ca statul în cort să fie foarte comod. Cortul meu este 120×120 și salteaua este făcută special pe aceste dimensiuni ca să se încadreze perfect.

Bonus am primit 2 pernuțe cu numele fetelor mele. Una cu Eva și una cu Cristina. Amândouă au fost încântate de pernuțe, deși Cristina a conștientizat acest lucru și ea a fost cea mai fericită. Sunt foarte încântată de felul în care toate acestea au fost realizate. Sunt cusute perfect, nu sunt ațe sau alte imperfecțiuni. Totul arată perfect și combinația de culori este frumoasă. Ca să nu mai vorbesc că mov-ul este culoarea preferată a Cristinei și a fost cu atât m,ai bucuroasă să vadă că are și mov cortul ei.

Coș depozitare jucării

Părinții care au copii știu cât de utile sunt aceste coșuri de depozitare pentru jucării. Nu știu cum este în alte case, dar la mine sunt toate cutiile pline și de multe ori nu ai pe unde să calci pentru că sunt răsfirate peste tot prin casă. Eva este micuță și ea face marele dezastru. Ca să le motivez să strângă jucăriile am zis să le iau coșuri cu personajele preferate pentru ca tot procesul de strângere a jucăriilor să fie făcut cu drag.

Moș Ene are niște coșuri foarte drăguțe și asta pentru că vin cu o bază fermă în care se pot pune jucăriile și are posibilitatea să fie umplut mai mult de acea bază pentru că are un fel de prelungire care se strânge în partea de sus. Modelul ales de mine este cu Masha și ursul. Are o mărime medie, dar vă asigur că încap suficient de multe jucării.

Vă place cortul ales de mine? V-ați gândit la cadourile pe care urmează să le oferiți copiilor de 1 iunie?

You may also like

18 comentarii

  1. Este tare frumos cortul.Avem și noi unul însă e fără saltea,însă am renunțat la el pentru ca se certau între ei,fiecare zicea ca e al lui

  2. Foarte frumos cortul ,am și eu unul de anul trecut și le place mult fetelor să se joace in el .Coșurile pentru jucării sunt superbe ,mi-ar trebui și mie așa ceva pentru că din astea chiar nu am .Un cadou minunat de ziua copilului .

  3. Foarte tare și haios! Am avut și noi pentru cel mare, dar acum am văzut ceva într-un catalog și voiam să-l luam celei mici. Mulțumesc că mi-ai spus de Moș Ene, îl voi căuta pe acesta.

  4. Waaaw, e superb cortul!! Asa imi doream si eu cand eram mica (inca imi doresc) pentru ca vazusem la vecina mea ca are si imi placea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.