Relaxare prin mișcare cu trotineta cea nouă de la E-kids

Zilelele trecute mi-am petrecut o bună parte din zi afară. Vremea frumoasă m-a făcut să stau câteva ore bune în parc și să nu-mi doresc să mai intru în casă. Afară era numai bine și temperaturile prietenoase au scos mulți copii din casă. Noi am profitat că ne-a ajuns trotineta de la E-kids și am făcut lungi plimbări cu trotineta.

Trotinetă cu 3 roți pentru copiii

Cristina are 6 ani și jumătate, dar în ceea ce privește echilibrul nu pot să spun că se descurcă foarte bine. Trotineta cu 2 roți nu este potrivită pentru ea așa că pentru moment doar cea cu 3 roți este potrivită pentru că nu trebuie să fie focusată pe echilibru. Ea este destul de înaltă așa că majoritatea modelelor pe care le-am mai găsit/văzut nu erau suficient de înalte pentru ea.

După ce am intrat pe E-kids am văzut trotineta aceasta care mi-a atras atenția și am verificat dimensiunile. Totul părea să fie perfect așa că mi-am făcut curaj s-o comand. Trotineta are 3 trepte de înălțime și cea mai mare treaptă am ales-o eu, dar mă bucur că este perfectă pentru Cristina. Mă gândesc că anul ăsta s-o poată folosi pe aceasta și pentru anul viitor sper să treacă la cea cu 2 roți.

Nu sunt la prima trotinetă doar că trotineta Milly Mally este specială. În primul rând este stabilă și se clatină din toate încheieturile. Mi se pare solidă, dar totuși ușoară. În dreptul ghidonului are un orificiu micuț care mă ajută să o agăț atunci când sunt nevoită s-o car eu. Un alt plus o reprezintă roțile luminoase. Se văd foarte frumos atât ziua cât și în momentul în care afară se mai întunecă. Acestea sunt din silicon și alunecă cu ușurință.

Îmi place mult că aceasta se poate plia. Este foarte ușor să folosești această opțiune și în felul ăsta o poți depozita cu ușurință. În felul ăsta ocupă puțin loc chiar și în portbagaj.

P.S. E-kids are foarte multe produse pentru copii și chiar vă recomand să-i urmăriți și pe instagram pentru că sunt activi și vă puteți face idee despre produsele pe care ei le au pe site.

Care sunt preferințele copiilor voștri atunci când ies în parc? Au anumite jucării sau accesorii cu care preferă să iasă?

You may also like

21 de comentarii

  1. Si fetita mea e înnebunita după trotineta și bicicleta, sunt în topul preferintelor atunci când iese afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.