Comanda Rosegal (cercei cu franjuri şi bluză cu dungi)

Rosegal este un site chinezesc cu foarte multe produse din care poţi să-ţi alegi diverse. Poate că mi-aș fi dorit să găsesc mai multe haine pentru copii. Îmi plac mult lucrurile lor sau poate că am făcut eu cele mai bune alegeri și asta mă face să revin la ei. Această comandă este de fapt penultima primită și vreau să vă zic că am mi-am luat numai haine drăguțe de care sunt tare mândră. Astăzi urmează să vă arăt o bluză cu dungi și cu umărul gol în combinație cu cercei cu franjuri.

Blue blouse – link

Earring – link

Cămașa cu dungi de la Rosegal

Cămaşa cu dungi face parte din seria bluzelor cu dungi pe care le-am achiziţionat în ultimul timp. Mi-am luat vreo 3-4 bluze și toate îmi plac foarte mult și le găsesc foarte potrivite. Sper să nu treacă moda prea rapid și să pot să le port și eu pe toate încât să mă satur de ele.

Bluza aceasta este cu un umăr gol, ceea ce o face foarte sexy, și are 2 rânduri de volănașe micuțe de jur împrejur. Veți înțelege perfect ce-am vrut să zic dacă vă uitați la poze. Se așează foarte bine pe corp și merge purtată cu blugi, dar nici cu o fustă nu cred că s-ar vedea rău.

Cerceii cu franjuri

Rosegal are foarte multe accesorii extrem de ieftine şi ar fi şi păcat să nu profit şi eu de aceste aspecte. Urmăream de foarte mult timp acest model de cercei. Sunt cu franjuri mai mici sau mai mari şi totuşi nu am găsit acel model perfect care să mă determine să-i cumpăr. Aceştia, în schimb, m-au cucerit din prima. Sunt foarte frumoși, eleganți, nu sunt foarte grei și de preferat să fie purtați la un eveniment ceva mai special pentru că nu sunt potriviți pentru o ținută de toată ziua.

Aștept părerile voastre referitor la outfit-ul meu!

You may also like

24 de comentarii

  1. Imi place camasuta, mi-am luat si eu ceva asemanator, are un singur volan si ambii umeri cazuti. Cerceii nu sunt pe gustul meu, dar pe total imi place tinuta ta, /Iti sta bine.

  2. Pantalonii mi se par haiosi tare. Taieturile alea nu se zdrelesc si mai tare la spalat? Intreb de curiozitate, eu nu pot purta asa ceva, sau… poate daca ar fi doar cateva taieturi in anumite locuri unde nu am semne pe picioare si unde nu se vad acumularile de celulita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.