Florăria Anemone – flori și bucurie pentru persoanele dragi

Florile sunt o încântare. Orice floare frumos colorată și parfumată poate schimba complet ziua unei persoane dragi din viața ta. Chiar și un mic buchet din flori specifice primăverii va aduce un zâmbet pe chipul persoanei iubite când îi vei face o astfel de surpriză. Pentru a bucura oamenii în zile speciale și pentru a veni în sprijinul celor care vor să ofere buchete sau aranjamente de flori, Anemone este o florărie din București, care are un store fizic, dar oferă și servicii de livrare.

Orice comandă plasată poate fi inspirată atât din modelele afișate deja pe site, cât și din cerințe diferite, după dorințele clienților. Orice variantă aleasă va fi un cadou minunat care încântă orice persoană. Alături de cadou poți opta și pentru un pluș sau pentru o sticlă de șampanie, pentru a oferi o surpriză completă.

Florile nemuritoare – mereu o amintire

În ultima perioadă cei mai căutați sunt trandafirii criogenați. Aceștia sunt trandafiri naturali tratați, care rămân în aceeași stare foarte mulți ani, dacă sunt feriți de razele prea puternice ale soarelui. Florăria Anemone pune la dispoziția clienților aranjamente în cupolă cu astfel de trandafiri de diverse culori precum roșii, galbeni, roz și multe altele.

O altă variantă de trandafiri care rămân neschimbați odată cu trecere timpului sunt trandafirii din spumă. Aceștia pot fi comandați sub forma unui ursuleț roșu ambalat în cutie cu fundă. Cu siguranță va fi un cadou inedit pentru iubită, atunci când vei apărea la ușa ei cu un astfel de aranjament.

Aranjamente florale realizate de designeri florali profesioniști

Fiecare aranjament este realizat atent de unul dintre angajați. Echipa Anemone este formată din designeri florali profesioniști, dedicați, iubitori de frumos, care vor să realizeze unele dintre cele mai frumoase aranjamente pentru clienții lor.

Dacă sunteți în căutare de aranjamente florale Bucuresti puteți contacta echipa. Pe site sunt disponibile modelele pe care aceștia le-au mai făcut. Aranjamentele în cutii cu burete sunt mult mai rezistente, deoarece buretele poate fi udat regulat și menține florile într-o stare bună până la două săptămâni.

Plantele naturale la ghiveci sunt o altă variantă, iar unele dintre ele pot rămâne verzi pe tot parcursul anului. Printre cele mai îndrăgite se află orhideele, deoarece înfloresc în orice anotimp, fiind plante de interior. Anthuriumul este o plantă rezistentă care poate fi așezată oriunde în casă și aduce un plus de culoare și prospețime.

Puteți vizualiza toate modelele pe site și pentru comenzi sunați la numărul de telefon 0721.260.677 sau trimiteți un e-mail la adresa floraria@anemone.ro.

You may also like

16 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.