Ce-mi doresc să cumpăr de pe Glami.ro în perioada asta pentru un update în garderoba mea pentru Paște

Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi. Tradiția spune că de Paște este bine să ne înnoim. Tocmai de aceea, vin cu câteva propuneri de articole vestimentare pe care le putem alege pentru a fi în pas cu moda în primăvara asta pe care eu le-am văzut pe GLAMI. După ce întreaga iarnă am obosit purtând încălțări grele în picioare, a sosit vremea să căutăm încălțări lejere, comode sau elegante și adecvate sezonului.

Putem profita de anumite reduceri pantofi pentru a ne achiziționa o pereche sau două de încălțări noi. Pe GLAMI găsim o mulțime o de modele de pantofi, de la diferite branduri, de unde putem alege ceea ce ne dorim pentru a ne adăuga o pereche de pantofi noi în garderobă. Fie că suntem în căutarea unei perechi de teniși, sneakersi, pantofi din piele sau pantofi cu toc avem de unde alege modelul care să fie pe placul nostru. Cu un strop de atenție, consultând tabelul cu mărimi, care poate fi diferit de la un brand la altul, ne putem lua măsurile corecte și vom fi mulțumiți că am făcut alegerea corectă.

Se poartă încălțările cu talpă supradimensionată, pantofii colorați și cei eleganți. Însă, se găsesc și încălțări pentru persoanele care doresc modele clasice de pantofi. Îmbină utilul cu plăcutul în ultima perioadă s-a pus accent pe moda sustenabilă. Tot mai mulți designeri și tot mai multe branduri au încercat să creeze un echilibru ecologic atunci când lansează o nouă colecție vestimentară. Tocmai de aceea s-au orientat către moda sustenabilă, care presupune crearea articolelor vestimentare din materiale prietenoase, care nu dăunează mediului și la fabricarea cărora nu s-a consumat o cantitate mare de apă.

Haine la modă în acest sezon

Avem o mulțime de motive pentru care ne putem îndrepta atenția către articole vestimentare de pe Glami. Unul dintre motive ar putea fi legat și de Ziua Pământului, care este sărbătorită în data de 22 aprilie. Trebuie să ne reînnoim garderoba și o putem face profitând în această perioadă de reduceri haine. Trebuie să ținem pasul cu moda 2021, și este bine să aruncăm o privire la articolele pe care le avem în garderobă, pentru a ști de ce anume avem nevoie și să nu facem cumpărături inutile.

Articolele vestimentare de moda primăvara 2021 vin cu o serie de avantaje, de care trebuie să profităm din plin. Ne putem îndrepta către secțiunele de articole vestimentare la reducere, unde găsim piese cu extra reducere chiar și la articolele de sezon. Fie că ne dorim să ne creăm un outfit complet sau vrem doar anumite piese vestimentare, pe Glami găsim tot ceea ce avem nevoie.

De Paște vremea va fi frumoasă și cred că este cazul să profităm și să ne orientăm către articole lejere de sezon. O fustă plisata ar merge cu un tricou colorat și o pereche de încălțări lejere. Dacă vrem să fim mai elegant îmbrăcate, putem opta pentru o rochie mai deosebită, creată dintr-un material prietenos, pe care o putem purta vreme îndelungată și despre care știm că va rezista destul de bine în timp. Dacă aveți norocul de a petrece Paștele la mare,  atunci ar trebui să căutați articole vestimentare versatile care pot fi purtate în timpul unei plimbări pe faleză. O rochiță viu colorată, un trening sau o salopetă de sezon pot crea un outfit cu care nu vom da greș.

Dacă vă veți petrece Paștele la munte, puteți alege seturi călduroase în 2 piese, treninguri, sau puteți combina o pereche de jeanși, cu o cămașă și un trench deasupra, ori un pulover dintr-un material moale. Mai avem puțin timp la dispoziție pentru a ne reînnoi garderoba, tocmai de aceea este bine să ne grăbim și să profităm din plin de ofertele pe care le avem la dispoziție. Este un motiv în plus să profităm de reduceri anul acesta pentru a sărbători cum se cuvine sărbătoarea Învierii Domnului.

Voi ce planuri aveți de Paște? V-ați gândit ce veți purta?

You may also like

21 de comentarii

  1. Cred ca de paște o sa port o pereche de colanti moderatori și un tricou pe acasă, iar dacă va fi vremea bună un compleu din jeans.

  2. Vom petrece acasă în familie asa ca nu am de gând sa îmi cumpăr nimic ,pentru copii am dat deja o comanda pe Sinsay și le-am cumpărat câteva tricouri și cred ca vom mai merge o tura la Pepco și am scapat

  3. Da ,cam ar trebui ceva nou să-mi iau și eu de Paște ,dar mai întâi fetele le pun pe primul loc și după eu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.