Idei de cadouri utile cu ocazia sărbătorilor pascale

Tradiția spune ca de Paște să purtăm haine noi. Tocmai din acest motiv mă gândesc să fac câteva cumpărături în acest sens și să-mi iau câteva lucruri care să-mi fie utile. Am de cumpărat pentru toată familia câte ceva așa că voi apela la Decathlon pentru că aici găsesc mereu oferte bune, haine de calitate și prețuri accesibile.

Idei de cadouri sportive

Vreau să-i surprind plăcut pe cei din familia mea și cred că acum este cel mai bun moment să dau o comandă ca să-mi poată ajunge până la Paște. Vreau să punctez ce aș cumpăra pentru fiecare persoană în parte în speranța că vă voi inspira și pe voi sau măcar să vă dau idei.

  • Pentru mine

Mă pun eu pe primul plan pentru că vreau să-mi iau câte ceva și pentru mine. Nu-mi trebuie mare lucru, dar o vestă ar fi absolut perfectă. Am nevoie de o vestă care să nu fie tocmai stufoasă, dar să fie călduroasă. Îmi doresc o culoare neutră care să poată fi ușor de asortat, așa că varianta asta pe negru mi se pare perfectă. Poate că ar fi fost bine să aibă și glugă, dar nu cred că este absolut necesară așa că mă mulțumesc cu modelul ăsta.

  • Pentru copii

Am în plan să le iau și copiilor ceva. Evident că și iepurașul va veni cu o jucărie, dar oricum au crescut și au nevoie de hăinuțe noi. Pentru cea mică nu am nevoie de ceva special pentru că a primit multe hăinuțe și am cam tot ce-mi trebuie. Pentru cea mare vreau să mai cumpăr câte ceva pentru că a crescut și nu prea-i mai vin multe lucruri de anul trecut. Noroc că anul trecut am cumpărat o vestă de la Decathlon care îi vine și anul ăsta. În concluzie, de vestă am scăpat. Asta nu înseamnă că nu am nevoie de încălțăminte nouă pentru ea.

Anul trecut am avut o pereche de adidași de la Decathlon. Vi i-am arătat aici. Au fost foarte rezistenți, ușori și au avut un preț bun. Pe site am găsit modelul de mai sus care mi se pare perfect pentru primăvară vară. Par a fi din pânză și piciorul poate respira ușor. Mă bucur să văd că sunt foarte multe modele la preț redus așa că am ce să-mi aleg de pe site.

Scaun pescuit
  • Pentru soț

Evident că nici partea masculină din familie nu trebuie neglijată. A început sezonul pescuitului așa că pentru el pot să aleg ceva ce ține de acest sport. Știu că se tot plângea de scaunul de pescuit, iar cel de la Caperlan pare destul de complex ca să-i poată satisface toate dorințele.

Sper ca iepurașul să citească articolul meu și să vadă exact ceea ce-mi doresc. Nu sunt foarte pretențioasă și nici cerințe exagerate nu am. Îmi doresc ca toată lumea să fie fericită și să întâmpinăm cu zâmbetul pe buze Paștele.

Voi ce vă doriți de Paște? Aveți cerințe mari? Ați văzut ofertele care sunt acum pe Decathlon?

You may also like

18 comentarii

  1. Trebuie să le cumpăr și eu la fete ceva de Paște de îmbrăcat ,dar tot online voi da comandă ,acuma să vad de unde ,de pe Decathlon nu am luat niciodată nimic și văd că și prețurile sunt foarte bune .Mulțumim pentru idei draga mea !

    1. Sincer am trecut de perioada iepurașului,dacă stau bine sa ma gândesc nici nu exista pe vremea mea,deci pretenții nu am deloc.Copiilor le-am cumpărat doar câte un tricou și vor primi și dulciuri.

  2. Mulțumim pentru idei.
    Mai am să-i cumpăr Evelinei,o pereche de teniși, o caciulita și o bentita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.