Bloggerii au carti de vizita

Despre faptul că blogging-ul este o meserie am mai vorbit și deși totul începe în joacă, totul duce către o pasiune și o plăcere foarte mare de a scrie. La început scrii pentru tine pentru că nu te citește nimeni după care apar prietenii, curioși să vadă cum pui problema și sunt atenți la cea mai mică greșeală. În ultimă fază apar și cititorii de care ai atâta nevoie.

Atunci când vezi că ei se adună într-un număr din ce în ce mai mare, conștientizezi că ceea ce faci este pe placul multora și aici este pragul acela care te determină să scrii cu mai mult drag.

Cartea de vizită a unui blogger

Cărțile de vizită sunt foarte utile pentru o persoană care atunci când vrea să se promoveze puțin prin prisma funcției pe care o ocupă. Am făcut un exercițiu rapid de imaginație și am vrut să văd cum aș vrea să arate cartea mea de vizită. Nu este completă și nici în starea finală dar îmi place ceea ce a ieșit.

În primul rând trebuiesc trecute numele și funcția ocupată într-un loc distinct față de restul informațiilor pentru a fi ușor de observat atunci când cineva aruncă rapid o privire spre cartea de vizită. La fel de importante sunt datele de contact și aici menționăm telefonul și fax(dacă este nevoie) iar în măsura în care jobul necesită Facebook/Instagram sau orice alte programe pe care are firma activitate.

După cum puteți vedea în cartea mea de vizită am uitat să scriu și funcția ocupată dar aceasta este doar o probă și încă nu m-am hotărât exact asupra modelului dar cu siguranță atunci când va fi nevoie voi apela la specialiști.

Cine are cea mai mare nevoie de cărți de vizită

Ar fi interesant și plăcut ca toată lumea să aibă carte de vizită și să poți ști câteva detalii dintr-o simplă privire dar nu toată lumea conștientizează importanța folosirii lor și am auzit și persoane care le găsesc inutile.

Evident că dacă nu faci nimic și stai pe facebook toată ziua nu ai ce să faci cu cartea de vizită dar dacă ai un business sau dacă prestezi servicii și ai nevoie să fii cât mai cunoscut  este de preferat să investești în imaginea ta. Nu este greu și nici foarte costisitor să faci asta dar după cum bine știți ca să câștigi ceva trebuie să și investești.

Pentru că am auzit că unii nu își fac carti de vizita pentru că nu știu la cine să apeleze eu am să vă vin în ajutor cu un site care ar putea să vă inspire prin modelele prezentate și v-ar fi mult mai ușor să vă decideți asupra unui model anume. www.grafa.ro este un site specializat pe acest domeniu și vă poate ajuta și cu consultanță în ceea ce privește design-ul cărții de vizită și chiar să îl adapteze în funcție de obiectul vostru de activitate sau de dorințele pe care le aveți.

 

You may also like

11 comentarii

  1. Daca vii in contact cu multe persoane si participi la evenimente diverse atunci cartea de vizita este binevenita 🙂

  2. Imi place designul ei. Prima mea carte de vizita arta rau, era gandita de un amic, asa cum a putul el. Dupa ce am mai „crescut” am apelat la un grafician. Acum am o carte de vizita si superba si roz 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.