Colecția de cadouri de Crăciun de la Sano

Cadourile gata ambalate mi se par foarte potrivite pentru a fi oferite efectiv drept cadou. Tocmai din acest motiv vreau să le menționez pentru că eu aș fi încântată să primesc o gamă completă de produse de îngrijire a corpului. De cele mai multe ori acestea sunt ambalate în funcție de colecție sau de gama din care face parte.

Momente de răsfăț cu produse Careline(marcă proprie Sano)

Careline este cea mai nouă gamă de produse de îngrijire personală pe care Sano o are. Aceste produse au o formulă unică, inspirată din cele mai noi trenduri de îngrijire a tenului și cu un design deosebit. Eu am avut ocazia să încerc câteva astfel de produse până acum și m-au impresionat plăcut. Tocmai din acest motiv vreau să vi le arăt și vouă.

Gelul de duș cremă, crema fină de corp și crema de mâini intens hidratantă sunt hipoalergice, testate dermatologic, fără parabeni, îmbogățite cu vitemkine și minerale și netestate pe animale. Produsele sunt disponibile în 4 sortimente: Sweet Kiss – cu mosc și trandafir, Midnight Glow – cu unt de shea, Spring Blossom – cu măr și vanilie și Wild Breeze – cu parfum delicat de nuferi.

Setul mi se pare că este în combinația potrivită pentru că sunt produse potrivite vremii de afară, sunt hidratante și au un miros extrem de plăcut. Mirosul nu persistă foarte mult după aplicare, dar în momentul folosirii acestora lasă o aromă extrem de plăcută. Îmi plac pentru că sunt cremoase și hidratante. Cred că nu sunt suficient de mult cunoscute. În rest am numai lucruri pozitive la adresa lor. Recomand cu drag aceste seturi cadou de la Sano care pot fi găsite în magazinele cu cosmetice sau chiar în hipermaket-uri.

În perioadaasta sunt convinsă că folosiți chiar și produsele de curățenie de la Sano așa că în magazinele unde găsiți produse de la acest brand veți găsi și cosmeticele de la Careline.

You may also like

16 comentarii

  1. Le-am tot vazut promovate.. Au un ambalaj plăcut… Care te îndeamnă sa le încerci… Chiar as fi tentata sa încerc un gel de dus… Sa le folosești cu placere

  2. Imi plac foarte mult aceste produse cum sunt ambalate!si sigur sunt produse foarte bune! Multumim frumos pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.