Femmeluxe – cea mai potrivită comandă din aprilie

Mi-a ajuns comanda de pe Femmeluxe și trebuie să recunosc că sunt tot mai mulțumită de comenzile plasate pe site. Aste și pentru că toate produsele alese îmi plac și mi se potrivesc de mine. Ba mai mult, mi se par că sunt exact pe stilul meu.

Trening negru

Negrul este una dintre culorile mele de suflet așa că nu a fost foarte greu să mă decid asupra acestui trening. Co Ords sets ambele piese sunt vătuite pe interior și sunt călduroase. Îmi place că le pot purta pe vremea asta schimbătoare. Are un puf fin pe interior și el este responsabil pentru confortul termic. Bluza vine cu o glugă care se așează foarte frumos și utilă pentru că am folosit-o și pe o vreme puțin mai ploioasă. Are elastice în talie și la mâneci și vine foarte frumos pe corp. În dreptul abdomenului are un buzunar comun.

Pantalonii au talia puțin cam jos. Nu este chiar atât de deranjant doar că trebuie să fiu puțin atentă atunci când mă aplec. Are 2 buzunare suficient de lungi ca să-mi pot pune și eu telefonul și ceva bani. Treningul ăsta este perfect pentru ieșit în parc, la un suc, pentru o vizită sau o scurtă plimbare.

Eu l-am purtat atunci când am fost la Amazing Skin să-mi fac epilarea definitivă. L-am purtat într-o zi ușor capricioasă și trebuie să recunosc că m-am simțit tare bine în el.

Trening gri călduros – Grey loungewear

Treningul gri seamănă foarte mult cu cel negru ca și material. Diferă croiala și modelul. Din păcate cel negru mi l-am luat mărimea 6 și îmi vine bine, acesta este mărimea 8. Cred că se poate observa că este ușor mai lărguț. Nu mă deranjează asta absolut deloc pentru că eu îl port de cele mai multe ori când ies în parc cu copiii. Am nevoie de haine lejere și comode.

Pantalonii sunt ușor scurtuți, dar modelul este făcut de așa natură să fie scurtuți. Au buzunare laterale și au elastic în partea de jos. Bluza este simplă, fără buzunare. Are elastic în zona mâinilor și în talie.

Pantaloni din piele

Mi-a fost ușor teamă să aleg acești pantaloni din piele pentru că aveam impresia că nu vor arăta tocmai ok. I-am ales din curiozitate și la risc. Trebuie să recunosc că am fost surprinsă plăcut de aceștia. Materialul este foarte bun și plăcut la atingere. Nu cred că sunt din piele ci dintr-o imitație din piele, dar asta chiar nu mă deranjează absolut deloc.

Pantalonii sunt puțin mai scurți pentru că așa este modelul. Mi s-a părut că se potrivesc de minune cu bocanci de la Reverse. Îmi plac și pentru că aceștia au buzunare și chiar sunt de efect. Dacă nu mă înșel, i-am luat mărimea 6 și îmi vine foarte bine.

Cardigan negru

Am vrut să-mi iau și ceva mai lejer de primăvară și un cardigan lejer am zis că este mai mult decât perfect. Este făcut dintr-o împletitură lejeră care nu ține foarte mult de cald. Merge purtat și cu o curea în talie doar că eu l-am purtat în outfit-uri casual/sport. Cred că este primul cardigan cu o lungime medie. Nu am nimic care să fie până în zona genunchilor. Poate că ar putea fi purtat și peste un Bodycon midi dress.

Care dintre produsele alese de mine vă place cel mai mult? sau cu ce considerați că-mi stă cel mai bine?

You may also like

16 comentarii

  1. Da chiar toate is croite exact pe tine , costumul negru si cardiganul sunt superr , sunt si restul dar astea doua imi plac maxim !

    1. Greu de spus,toate îți vin tare bine și chiar nu ma pot decide ce anume îmi place mai mult.Si la cum arăți sincer cred ca orice ai îmbrăca ti-ar sta bine

  2. Am auzit numai lucruri bune despre acest site, asa ca o sa dau si eu o comanda in perioada urmatoare. Sper sa gasesc ceva pe gustul meu!Multumesc pentru recomandare, Ramona!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.