Schimbări majore pe care mi le doresc să le fac la baie

Baia este locul în care ne petrecem foarte mult timp pe zi. Tocmai din acest motiv avem nevoie de confort și relaxare. Eu locuiesc la bloc și am o baie mică. Din punctul ăsta de vedere nu am ce face pentru că va trebui să mă mulțumesc cu spațiu destinat acestei încăperi. Cred că este singura încăpere pe care îmi doresc s-o modific complet. Tocmai din acest motiv intenționez să fac câteva schimbări radicale și aș vrea să-mi schimb inclusiv și mobilierul de baie.

O baie cu aer modern

Trebuie să recunosc că de foarte mult timp mă gândesc să fac o schimbare în baie. Mi-aș dori s-o schimb complet pentru că mi se pare că nu mă mai reprezintă și chiar și obiectele pe care le am în baie mi se par ușor învechite. Știu că totul presupune timp, bani și dezastru în toată casa chiar dacă schimbările se vor face doar într-una din încăperi.

Inițial mă gândeam să schimb cada cu o zonă de duș. Este drept că mai mereu sunt pe fugă și băile sunt mult prea rare. Mi-aș fi dorit să pun un fel de faianță de culoare gri și un geam ca să despartă dușul de restul băii. Sunt foarte multe modele de genul pe internet. Genul ăsta de duș ar da o notă elegantă băii și îmi dă impresia de ceva mai mult spațiu. În plus, cred că cred că s-ar vedea frumos. Problema a venit o dată cu copiii pentru că ei preferă să facă baie și dușurile sunt mult prea rapide pentru ei. Am renunțat la ideea de a face o modificare atât de mare.

Cada prezintă ușoare urme și chiar ceva zgârieturi. Am auzit că aceste căzi din fontă se pot recondiționa doar că n-aș vrea să vină cineva să o dea cu un strat de vopsea și asta să fie schimbarea. Încă mă gândesc la acest aspect. Să las cada pe poziție și să pun altă gresie și faianță.

Mobilier de baie cu design modern

Mobilierul de baie este foarte important și vreau să aduc câteva schimbări și în acest sens. La Savinidue am văzut niște modele foarte frumoase care s-ar potrivit perfect în zona destinată mobilierului. Îmi place mult cum este organizat site-ul pentru că sunt asociate diverse oglinzi cu mobilierul corespunzător.

Este foarte important ca mobilierul să aibă sertare pentru că spațiile de depozitare sunt importante. Sertarele sunt folositoare atât pentru produse de curățenie, cosmetice necesare la baie, prosoape, consumabile, etc. Sunt de un real ajutor. Eu am în prezent o chiuvetă cu picior și cred că tocmai din acest motiv pun foarte mare accent pe spațiile de depozitare.

Nici oglinda nu mă mulțumește așa că am nevoie și de o oglindă care să se potrivească cu mobilierul cel nou. În prezent baia mea este albastră așa că nici nu vreau să mai aud de culori ci vreau să fie totul pe alb ca să-mi dea senzația de cât mai mult spațiu.

Care dintre cele 3 mobiliere de baie vă plac? Credeți că pentru o familie cu copii este mai utilă cada sau cabina de duș?

You may also like

21 de comentarii

  1. Anul trecut mi s-a pus pata pe baie si am schimbat-o complet,de la cada pana la mobiler,wc tot.Cada este mai ok,imi place sa ma relaxez mult nu imi place cabina de fel!

    1. Grea alegere,toate sunt tare frumoase.Cat despre cada sunt pro,piticilor mei le place balaceala deși eu una as prefera cabina de dus

  2. Eiii, ar trebui să fac și eu schimbări în baie. Timpul care a trecut peste ea (și noi) a lăsat urme. Chiar mi-ai dat niște idei pentru amenajarea băii mari, mi-a plăcut stilul.
    Mulțumesc!

  3. E foarte importanta sa amenajam casa în funcție de preferintele noastre, altfel nu ne vom simți în largul nostru. Îmi plac ideile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.