Laboratorul de șosete – cutia magică cu șosete

Șosetele îmi dau mari bătăi de cap. Pe de-o parte atunci când este vorba să le spăl mi se pare că la ele trebuie să insist cel mai mult. Pe de altă parte sunt peste tot în casă doar că îmi este foarte greu să-mi găsesc o pereche atunci când trebuie să plec undeva. Acest fenomen se întâmplă cu toți cei patru membri ai familiei. Chiar și micuța Eva are problema asta și evident că vina îmi aparține în totalitate.

Șosete fără pereche

Eu nu port șosete chiar atât de des și în cazul meu problema șosetelor desperecheate nu este chiar așa mare. În toată viteza de zi cu zi tot îmi găsesc o pereche pe care s-o încalț rapid. Problema cea mai mare este la soțul meu care mereu are probleme atunci când caută perechea vreunei șosete. A încercat fel de fel de trucuri: să cumpere un set de 5-7 perechi care să aibă același model pentru că atunci când se mai rătăcește una sau două …. să-și poată face măcar o pereche. Nu știu cum se face, dar mie îmi mai dispare câte o șosetă și când scot rufele de la spălat!

Laboratorul de șosete sau cutia cu șosete

Șosetele celor de la Laboratorul de șosete mi se par geniale. Ele sunt confecționate din bumbac virgin pieptănat cu fibre lungi, pentru că lucrează cu roboți performanți care produc doar șosete fără cusături. Șosetele se prezintă sub forma unor pachete gata pregătite. Tot ce aveți de făcut este să vă alegeți cutiuța care vp avantajează și, cel mai important, să vă alegeți mărimea potrivită.

Cutia mea de șosete are fix 30 de șosete. Pot să spun că am în ea tot felul de șosete: 15 perechi de șosete lungi colorați, cu model, simpli, 9 perechi de șosete până la gleznă și 6 perechi de șosete tălpici. Pe mine m-au atras chiar și etichetele. Șosetele în ediție limitată – culorile anului 2021 m-au atras teribil. Pot alege oricând albastru franțuzesc, galben soare sau verde mentă. Gama asta de șosete o am atât în varianta lungă, cât și cele care vin până la gleznă.

Un alt aspect important pe care vroiam să-l încerc a fost mențiunea făcută pe toate etichetele: fără cusături. Nu sunt eu o persoană sensibilă, dar măcar o dată-n viață am avut câte un disconfort creat de cusătura care se afla în zona degetelor. Acestea sunt foarte practice, comode și piciorul nu-mi transpiră absolut deloc în ele.

Pentru că aștept cu nerăbdare căldura și pentru că îmi place să umblu și cu gleznele la vedere, șosetele tălpici au fost cele după care am întins mâna cel mai des. Ei le laudă cam așa: elastic bidimensional nu scapă din picior, bumbac pieptănat cu fibre selecționate, poliamidă elastică cu ajutorul căruia preia forma piciorului și vârf fără cusătură. Eu pot să spun că au fost foarte practici chiar și atunci când am fost nevoită să stau încălțată ore bune. Ce-i drept nu au migrat de la locul lor și nici nu i-am simțit în picioare.

Pe site sunt foarte multe opțiuni de cutii de sosete. Cred că merită să încercați și astfel de modele pentru că produsele sunt de foarte bună calitate. Și, în plus, trebuie să-i susținem pe acești băieți creativi care s-au gândit să facă un produs complet nou într-o lume în care cream că le=am văzut și le-am încercat pe toate.

Și voi rătăciți șosetele și aveți un sertar de șosete fără pereche? Ce părere aveți despre acest concept?

You may also like

20 de comentarii

 1. Da ,mi se întâmplă mai mereu să mi se rătăcească din șosete ,se mai joacă pisica cu ele că stau să le caut și de găsit nu le mai găsesc .Idee super bună .

  1. Nu știam de ei.. Chiar super dacă nu au cusături… Aceeași problema o am și eu la degetele… Mersi pentru recomandare… Sa le purtați cu placere

 2. Șosetele sunt acele lucruri care nu sunt niciodată suficiente, oricât de multe ai avea.
  Modele noi, culori, scurte, lungi, de vară, de iarnă, pentru pantofi sport .. etc. mereu aem necoie de șosete.
  Încă nu am nimic de la Laboratorul de șosete, dar acum că am aflat, trebuie să fac o comandă.

 3. Wow, astea sunt ideale pentru soțul meu. Pana sa il întâlnesc pe el nici nu stiam ca există șosete fara cusături, el e tare sensibil la detalii de genul.
  Sigur i-ar placea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.