Îngrijirea tenului cu noile măști de față Hello, New Me Boys’n Berries

În cursul săptămânii am un ritual cât se poate de simplu de îngrijire a tenului. Weekend-ul este cel mai bun moment de răsfăț așa că folosesc tot felul de măști sau produse speciale destinate îngrijirii mai profunde a tenului. Makeup Shop este unul dintre magazinele cu cosmetice unde găsim cele mai noi măști de la Boy’s Berries – Hello, New Me.

Noile măști de la Boy’s BerriesHello, New Me sunt create special pentru anotimpul rece în ideea de a-i reda luminozitatea și de a hidrata în profunzime tenul. Măștile au diverse fructe și combinații de ingrediente care au rolul de a ajuta tenul să se revigoreze.

Hello, New Me cu litchi

Masca cu litchi de la Boys’n Berries a fost prima pe care am încercat-o. Mi-a plăcut faptul că promite un ten mai luminos. Această mască este una de tip șervețel și este foarte ușor de folosit. În primul rând te lovește un miros plăcut de litchi și observ că este un produs foarte bine îmbibat în produs. Îmi place acest detaliu și recunosc că nici după cele 15- 20 minute, cât a trebuit s-o țin pe ten, nu s-a uscat complet.

Este bogată în antioxidanți, având un conținut ridicat de vitamina C sau acid ascorbic, dar și minerale care oferă pielii o hidratare intensă și un efect revigorant. Formula este îmbogățită și cu niacinamidă, un ingredient ce ajută la vindecarea semnelor, urmelor lăsate de acnee și ameliorarea porilor vizibili. În plus, panthenolul din compoziție este recunoscut pentru efectul calmant, reparator și antiinflamator.

Hello, New Me cu Papaya

Masca are efect de peeling, exfoliază ușor grație principalului ingredient – papaya. Acest fruct exotic este bogat în vitaminele A, B și C, dar și în antioxidanți. Conține acizi beta-hidroxili, care funcționează pe post de exfolianți. Astfel, este eliminată pielea moartă de la suprafață, fără să apară iritații.

Are un conținut ridicat de potasiu, calciu, fosfor și fier, putând fi folosită în medicina naturistă pentru tratarea petelor și impefecțiunilorRegenerează și are proprietăți antibacteriene, extractul de papaya conține și enzime care ajută tenul să devină mai luminos și fin.

Hello, New Me cu Mangosteen

Principalul ingredient al acestei măsti este extractul de mangosteen, un fruct tropical veșnic verde, plus apă pură Icelandic Glacial. Compoziția mangosteenului se remarcă în special pentru cantitatea de vitamina C – din care găsim un procentaj mare, dar și o cantitate mare de A și E. Hidratează pielea și o regenereazăreduce inflamațiile, fiind un puternic antiinflamator și antialergenic, prin urmare poate fi folosită cu succes și de persoanele cu tenul acneic.

Cu ingrediente bogate în antioxidanți, mangosteen-ul este cel mai puternic din lume la acest capitol, îmbunătățește semnificativ textura pielii după doar o utilizare. Acestă mască conține și xantona din fruct, o substanță minune care oferă o uimitoare capacitate de a rezista în mod activ radicalilor liberi, una din principalele cauze ale îmbătrânirii. 

Hello, New Me cu piersică

Masca este plină de vitamine, minerale, antioxidanți și bogate în apă. Piersicile pot fi folosite cu succes pentru regenerarea, reîmprospatarea și reînfrumusețarea tenului! Aceste fructe parfumate conțin cantități importante de vitamina A, B, C, E și K, esențiale pentru păstrarea elasticității și frumuseteții pielii.

În serul din mască vei găsi și o cantitate semnificativă de calciu, fosfor, magneziu, fier, zinc și potasiuminerale esențiale ce luptă împotriva radicalilor liberi și încetinesc procesul de îmbătrânire a pielii. Niacinamida din interior ajută la ștergerea semnelor vizibile de pe ten și îl face mult mai fin.

Per total sunt complet mulțumită de aceste măști. Mi-au oferit acea doza de confort și relaxare și tenul meu s-a simțit foarte bine după folosirea acestora. În funcție de necesitățile și dorințele pielii voastre vi le recomand cu drag pe toate aceste măști de la Boy’s Berries. Sunt primele produse încercate de la acest brand și recunosc că sunt plăcut impresionate de acestea. Ce alte produse de la acest brand îmi recomandați?

You may also like

13 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.