Mesaje dulci de la Milka

Milka vine mereu cu propuneri interesante și de această dată am primit un pachet plin cu ciocolățele care au înscrise pe fiecare tabletă litere sau un simbol care vroiau să transmită un mesaj. Asta am făcut și eu și am scris CRI.

Milka este ciocolata preferată a familiei mele

În familia mea toată lumea este îndrăgostită de ciocolata Milka și cel mai interesant este că fiecare preferă câte un sortiment diferit de ciocolată. Cristina preferă varianta cu oreo, soțului îi place ciocolata cu alune iar eu iubesc variantele mari cu Cheesecake sau cu alune și caramel. Dacă ar fi să-mi aleg o ciocolată în variantă mică atunci prefer căpșuni sau zmeură. Oricum ar fi, am multe variante care îmi plac. Chiar de crăciun am descoperit foarte multe sortimente și pe majoritatea le-am iubit doar că nu prea le-am văzut în magazine.

Eu iubesc ciocolata Milka pentru că are un procent foarte mare de lapte și îmi place mult gustul ciocolatei. Acum evident că țin cont și de combinația cu care este făcută ciocolată deși nu pot să spun că sunt foarte pretențioasă. Cu ciocolata neagră nu mă înțeleg eu bine, dar în rest mănânc cam orice de la acest brand.

Astăzi vreau să vă povestesc despre o campanie nou. Dacă cumpărați ciocolată Milka de minim 14 RON pe același bon puteți câștiga mai multe premii. Trebuie doar să înscrieți bonul pe tandretea.milka.ro și puteți câștiga un telefon Samsung Galaxy Z pe săptămână, o tabletă Lenovo Yoga pe zi sau o boxă JBL pe oră!

Nu știu de ce, dar am foarte mare încredere în campania asta și dacă tot mănânc ciocolată voi participa și la concurs. Niciodată nu se știe cum îmi va surâde norocul și poate pun și eu mâna pe un premiu. Dacă și voi iubiți ciocolata la fel de mult ca și mine, atunci vă puteți înscrie și voi la concurs. Bafta multă!

Voi mâncați ciocolată Milka? Care este sortimentul vostru preferat?

You may also like

23 de comentarii

  1. Daaa,ne place foarte mult ,fetele mele tot cea cu oreo o preferă ,mie imi plac aproape toate ,mai puțin cea cu căpșuni ,in rest toate sunt ok .De fiecare dată particip la campaniile lor ,dar nu am câștigat decât o singură dată când au fost cu gentuțe ,alea cum inscrieam un bon imediat era și câștigător ,dar în rest nimic ,chiar și acuma m-am înscris ,acuma vom vedea .

    1. Este și preferata noastră.Cel mai mult Imi place Milka Tuc,imi place combinația de dulce și sărat

  2. I love Milka! La fel și familia mea!
    Îmi plce tare mult că au mereu produse noi care vin în întâmpinarea consumatorului. Abia aștept să le încerc noile produse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.