3 ținute practice pentru primăvara asta

Primăvara este la doar un pas distanță sau cel puțin așa îmi place să cred. Vremea caldă mă face să visez că voi putea purta outfit-uri primăvăratice mult mai repede decât m-aș fi așteptat. Ce-i drept vremea asta este ușor înșelătoare și acum se petrec cele mai multe îmbolnăviri, dar sper să n-am parte de experiențe neplăcute. Ținând cont de trendurile acestui an am zis să-mi pregătesc niște ținute care să-mi placă și să le port cu plăcere.

1. Ținută sport

Anul ăsta toate tendințele duc către un corp lucrat și tonifiat. Parcă te îndeamnă să mergi la sală. Tocmai din acest motiv este nevoie de un costum de fitness și o pereche de adidași obligatoriu. Adidașii pot fi purtați atât la sală, cât și cu diverse alte ocazii. Preferații mei sunt modelul New Balance de mai sus pe care i-am găsit pe BMall.

O astfel de ținută este perfectă pentru a vă putea desfășura activitatea necesară la sală. Evident că și în acest caz opțiunile sunt diverse, dar eu cred că un top, o pereche de colanți și o pereche de adidași sunt potriviți pentru a face mișcare într-un spațiu organizat sau chiar în aer liber.

2. Bluze transparente sau care lasă pielea la vedere

Genul ăsta de buze este în mare vogă primăvara asta. Moda revine și știu că în urmă cu ceva timp acest model s-a mai purtat. Pentru a putea purta un astfel de model este nevoie de un abdomen perfect sau aproape perfect. Evident că ideal ar fi să fie unul lucrat care să se vadă frumos pentru că în felul ăsta bluza este scoasă în evidență, dar și noi vom purta cu mare plăcere genul ăsta de bluză.

Se poartă și bluzele cu găurele sau care lasă ușor pielea la vedere. Tocmai din acest motiv înclin să cred că tendințele actuale ne îndeamnă să facem ceva mai multă mișcare și să luăm măsuri în acest sens. Nu tot ce este la modă ne vine bine așa că vom adapta tendințele și după preferințele personale.

3. Trench-ul crem

Un trench este piesa vestimentară care poate fi foarte ușor accesorizată și purtată în foarte multe combinații. Merge perfect într-o combinație elegantă cu o rochie și cizme peste genunchi cu condiția ca lungimea rochiei să nu o depășească pe cea a trench-ului. În felul ăsta putem crea un outfit elegant frumos și comod.

Trench-ul crem poate fi la fel de bine combinat cu o pereche de jeanși sau pantaloni la dungă și sneackers. Mi se pare că un astfel de outfit este casual și foarte practic. Poate fi adoptat cu ușurință și la birou atâta timp cât nu avem o ținută impusă. Genul ăsta de combinații pot fi purtate cu trench-ul închis sau în momentul în care temperaturile o iau razna, acesta se poate purta doar pe umeri și dă un aer și mai misterior ținutei.

Eu sper să vă inspire propunerile mele și să le purtați cu drag primăvara asta. Chiar sunt curioasă care propunere vă tentează cel mai mult!

sursă foto: www.b-mall.ro

You may also like

19 comentarii

  1. Având în vedere ca ai mers pe ținute sport și casual ai reușit sa fi exact pe gustul meu… Îmi plac foarte mult alegerile tale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.