Dory Fantasmagory – Prietena ei cea mai bună Abby Hanlon

O carte potrivită pentru copiii care acum descoperă arta cititului. Aceasta are imagini creionate care o face mult mai captivantă. Îmi place că este ușor de înțeles de către copii și poveștile prezentate sunt inspirate din trăirile copiilor de care se lovesc zilnic.

Dory Fantasmagory și prietena ei cea mai bună

Dory Fantasmagory prezintă peripețiile unei fetițe puțin cam mofturoasă. Aceasta se lovește de diverse probleme și încearcă să depășească anumite probleme. În prima fază aceasta urmează să înceapă școala și trebuie să se despartă de prietenii ei imaginari pentru a putea sa-și facă prieteni adevărați. Lupta pe care ea o dă este foarte amuzantă și descrisă amănunțit.

Dory este considerata ca fiind: „cu o imaginație ieșită din comun”, „extrem de haioasă”, „isteață”, „năzdrăvană”, în două cuvinte, minunată și nemaipomenită.

La școală are o colegă nouă pe care și-o dorește ca prietenă. Are câteva activități împreună cu ea și este impresionată de atitudinea ei, de felul în care s-a îmbrăcat și cum arată. Este o fetiță total diferită de ea și cred că tocmai din acest motiv o găsește interesantă. Rosabelle este o fetiță cochetă care intră în jocul lui Dory. Despre peripețiile fetițelor și ceea ce fac ele citiți mai multe în carte.

Seria Dory Fantasmagory conține 4 cărți și toate pot fi găsite pe Libris

Cristina iubește aceasta serie de cărți. Noi am mai citit și Dory Fantasmagory cu capul în nori și aceea a fost la fel de bine primită. Chiar intenționez să le cumpăr și pe celelalte pentru că mi-au plăcut și mie. Este o lectură plăcută chiar și pentru mine și mă bucur să văd că prezintă interes și pentru copil. Dacă aveți un copil mai mare de 6 ani consider că aceste cărți sunt foarte bune pentru că vor stârni dragostea și pasiunea pentru citit!

You may also like

16 comentarii

  1. Lectura placuta va doresc !
    Foarte interesante sunt aceste carti !
    Multumesc frumos pentru recomandare !
    O seara frumosa va doresc !

  2. Frumoasă cartea ,imi plac și mie mult cărțile pentru copii ,îi mai citesc și eu fetiței mici seara mai mult înainte de culcare ,este foarte atentă și îi place mult să asculte povești .

  3. Îmi place formatul scrisului… Si noi deabia acum ne învățăm cu cititul… Red ca i-ar plăcea piciului… Lectura plăcută și mersi pentru recomandare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.