Dory Fantasmagory. Cu capul în nori – Abby Hanlon

În ultimul timp am cumpărat ceva mai multe cărți cu exerciții sau cu activități pentru Criss. Nici nu mai rețin cine mi-a recomandat această carte. Am luat-o în urma unor recomandări de pe grupul de lectură pentru copii de pe Facebook cred. Important este că i-am captat atenția Cristinuței și că a stat nemișcată din momentul în care am început să-i citesc.

Aventurile lui Dory … Fantasmagory
Abby Hanlon

Dory Fantasmagory este o colecție de cărți super drăguțe și ușor de citit care te transpun în lumea copiilor. Amuzantă atât pentru adulți cât și pentru copii. Fetița mea s-a identificat cu personajul principal și se distrează pe seama cărților și la mult timp după ce am terminat de citit.

Dory este o fetiță care merge la școală și are diverse mofturi sau nemulțumiri pe care orice fetiță le are. Pentru început este nemulțumită de haina cu care a îmbrăcat-o mama ei și face un întreg tam tam din această problemă. Următoarea nemulțumire este legată de o vizită neașteptată a unei fetițe care plânge din orice. Dory nu este deloc încântată de vizită, dar înceacă să-i intre în grațiile fetiței doar pentru a nu o vedea plângând. De aici apar tot felul de probleme și urmează și alte povești precum căderea unui dințișor de lapte.

Cristina are 6 ani și mai toate problemele expuse de autoare în carte le-a avut și ea. Nu este un copil model și are și ea mofturi, bătut din picior fără motiv sau chiar neplăceri legate de o ținută pe care ea nu o agreează.

Dory Fantasmagory – Cu capul în nori este o carte pe care eu am ales-o de pe Libris. După ce am comandat-o am aflat că sunt mai multe cărți cu Dori și autoarea a făcut mai multe serii. Intenționez să le caut și pe restul. Cartea are și desene creionate frumos pentru ca copiii să poată înțelege mai bine povestea. Scrisul este mare și ușor de înțeles. Chiar este una din cărțile ușor de citit și de înțeles. Mi-aș dori să mai găsesc și alte cărți de acest gen pentru că aceasta a fost un succes total.

You may also like

19 comentarii

  1. Cred că așa sunt cam toți copii cu mofturi la îmbrăcat și ale mele îmi fac la fel ,cartea chiar este super faină și foarte potrivită ar fi pentru fetița mea de 5 ani .Mulțumim pentru recomandare !

    1. Foarte frumoasă cartea.Si a mea la 5 ani are destule mofturi,deci cred ca și noi ne vom regăsi în această carte

    1. Chiar drăguță cartea… Na bucur ca a fost pe placul Cristinei… Si al meu e captivat când ii place vreo poveste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.