Top 5 articole pe care orice bărbat trebuie să le aibă

Bărbații au nevoie de aceeași îngrijire ca și femeile. Ei au început să își lărgească gama de produse pe care le folosesc. Accesoriile au devenit și ele un punct forte de care bărbații sunt atașați. Produsele de îngrijire a corpului și tenului alături de aparatele de bărbierit și tuns sunt atuul frumuseți oricărui bărbat.

1. Gelul de păr

Deși au părul scurt sau mediu, bărbații adoră să dea formă părului lor. Gelul de păr este un produs de îngrijire personală care face părul să arate admirabil. Șuvițele rebele ale părului sunt ,, cumințite” aplicând acest produs de fixare a podoabei capilare. Îngrijirea părului este foarte importantă pentru a obține un look atrăgător. Femeile admiră părul unui bărbat și este unul dintre punctele forte atrăgătoare. O cantitate mică de produs nu doar că ajută la obținerea coafurii dorite, dar îi oferă strălucire părului. Gelul de păr este cel mai utilizat produs pentru coafarea părului de către bărbați. Aranjarea părului este parte din rutina zilnică de îngrijire a oricărui bărbat. Ajută la crearea unui look fresh și de mare efect.

2. Gențile

Bărbații au devenit tot mai atrași de accesorii în ultima perioadă. Gențile și portofelele sunt două dintre accesoriile utile oricărui bărbat. Gențile de umăr, servietele sau rucsacurile îi ajută pe bărbați să își depoziteze bunurile personale sau documentele de la locul de muncă, după caz. O geantă este acel accesoriu care îi ajută pe bărbați să devină mai organizați. O geantă de bună calitate este un articol indispensabil foarte apreciat.

3. Aparatul de tuns și bărbierit

Un aparat pentru îngrijirea părului de pe față se dovedește a fi o investiție a cărei utilitate este apreciată pe termen lung. Aparatele de tuns și bărbierit sunt cele mai populare produse de îngrijire personală pentru bărbați. Un aparat de bună calitate oferă un bărbierit mai bun și constituie un ritual comod de îngrijire a bărbaților. Acesta este ușor de folosit și depozitat chiar și atunci când plecați în vacanță. Această firmă este în topul firmelor care oferă bărbaților cele mai bune aparate de ras.
Aparatul de ras electric a fost special conceput pentru a oferi siguranță. Un aparat de tuns și bărbierit elimină ritualul pe care trebuia să îl parcurgeți cu clasicele aparate de tuns și bărbierit și vă ajută să economisiți timp. Lamele unui astfel de aparat durează de până la patru luni de la prima utilizare. Puteți opta pentru utilizarea lui în mod lavabil sau uscat. Aparatele au inclusiv și piepteni de tuns, nu sunt destinați doar bărbieritului, astfel poți da formă dorită pentru barbă fără a tăia definitiv părul. Philips OneBlade este un aparat de tuns ideal pentru orice bărbat care are grijă de el. Aparatul poate fi folosit chiar și pentru tenul sensibil și își face treaba cu ușurință chiar și în zonele mai dificile ale feței.

4. Ochelarii de soare

Sunt un accesoriu care emană masculinitate. Rolul acestui accesoriu este de a învălui în mister persoana care îi poartă și de a oferi protecție contra soarelui. Aceștia au devenit un must și este de preferat să ne protejăm ochii de razele dăunătoare ale soarelui. Modelul acestora poate fi ales în funcție de ținuta aleasă sau tendințe.

5. Parfumul

Parfumul este acel accesoriu care este asociat cu personalitatea purtătorului. Un fel de amprentă a bărbatului, deși nu se vede, are efecte miraculoase.

You may also like

16 comentarii

  1. intr-adevar sunt lucruri necesare unui barbat,mai adauga si ceva prezervative sa nu vina acasa din delegatie cu ceva mostenitori 🙂

    1. Nu as vrea sa ma gandesc la ce fac barbatii atunci cand au familie si pleaca in delegatie! Mi-as dori sa cred ca o mare parte dintre ei sunt fideli

  2. Aparatul de tuns imi aduce aminte ce am incercat zilele trecute…Andrei avea nevoie de o tunsoare, iar sotul meu nu avea timp sa mearga cu el la frizer (eu nici atat), tipa care vine sa ne tunda acasa e plecata in concediu etc…Asa ca am zis…ia sa vad pe unde e aparatul de tuns (nu l-am folosit de ani buni! asa ca habar nu aveam pe unde l-am pus bine)…Nu! Nu am reusit sa il tund pentru ca nebunul meu a fugit spunand ca mai bine are parul ca o peruca decat sa il ciupavesc eu 😛

  3. eu as fi pus aparatul de ras pe primul loc. Mi se pare ca este singurul indispensabil din toate cele 5 despre care ai vorbit tu. Bine, si de asta se poate lipsi un barbos, dar pentru restul eu zic ca unealta de barbierit este cea mai importanta.

  4. Da… de aceste lucruri nu se poate lipsi nici sotul meu… al meu poarta ochelari de vedere, cei de soara mai mult la mare… iar in locul gelului foloseste ceara.. 🙂

  5. CUM SPUNE SI CRISTINA DRAGOMIR,PUN APARATUL DE RAS PE PRIMUL LOC,DUPA CARE URMEAZA GELUL DE PAR SI RESTUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.