Peripețiile Cristinei în lumea Strumpfilor

Creștem, din copii devenim părinți, și retrăim apoi copilăria prin ochii copiilor noștri. În momentul în care a venit cea mică în viața noastră am început să fac o pasiune pentru desene. Mi-am dat dat seama că în realitate, nu am încetat nici o clipă să  nu le îndrăgesc. În prezent, problema este că avem gusturi diferite. Eu am rămas cu Tom și Jerry, Bugs Bunny Scooby Doo și când nu aveam altceva mai bun mă uitam la Stumpfi.

criss-la-gasca-zurli-minCriss are alte dorințe. Am început timid cu Duck Tv și urmărea fascinată o mingiuță care se plimba lent dintr-o parte în alta a ecranului. În timp ce eu o găseam plictisitoare, pentru ea era o atracție maximă. Ulterior, am văzut-o că vroia ceva mai mult și ne-am mutat pe Disney Junior. Aici este un program mai diversificat și unele desene cu Mickey Mouse îmi plac și mie. Nu am suficient timp să mă uit împreună cu ea la desene și de multe ori, atunci când o văd că stă liniștită în fața televizorului, mă duc să fac alte treburi prin casă.

Când este foarte agitată și este marcată de diverse lucruri care se întâmplă în jurul ei, visează toate nebuniile și se ceartă prin somn cu Mickey, cu copiii sau cu oricine a interacționat. Asta atunci când este obosită. Este tare simpatică să o vad cum strigă: „Mickey, lasă-mă ….”, „Stai, stai!!!!”, etc. De cele mai multe ori trebuie să o liniștesc pentru că altfel se trezește plângând.

gasca-zurli-minAr fi interesant să pot merge cu ea la un film, dar cu toate astea cred că mai am câțiva ani de așteptat. Duminică am fost cu ea la Gașca Zurli. Știam că este fascinată de cântecele lor și de fiecare dată cântă cu ei, sare în pat și aplaudă. Eram stresată că nu v-a sta locului și că v-a începe să umble prin  sală. Când au intrat pe scenă a fost entuziasmată, a strigat și a aplaudat. După prima melodie a început …. gataaaa! I-am explicat că mai durează și că vor cânta mai multe cântecele. A doua melodie … gataaa!!! Și deja după a treia melodie a început să umble prin sală și totul s-a terminat cu un plâng groaznic pentru că nu ajungea la scenă.

strumpfii-satul-pierdut-minM-am hotărât că atunci când mă voi duce să văd premiera filmului ”Strumpfii: Satul pierdut„, mă voi duce fără cea mică. Chiar dacă este un film pentru copii, ea încă nu este pregătită pentru o experiență de acest. În plus filmul este în format 3D și sigur ea ar fi fascinată să se joace cu ochelarii și nu să fie atentă la efectele din film. Poate că în jurul vârstei de 4 ani, va fi și ea pregătită.

În copilărie nu aveam desene animate non stop și desenele cu Strumpfi nu erau printre preferatele mele, dar preferam să mă uit la el în lipsă de altceva. Nu prea îmi amintesc acțiunea desenului în afară de câteva ciupercuțe și nici cum îi chema pe strumpfi, dar îmi aduc aminte perfect de Gargamel!

Eu m-am delectat cu trailerul filmului și așa am realizat că este un film drăguț. Dacă și voi sunteți pasionate de animații sau poate că aveți copii mai mari, nu uitați că lansarea în România a filmului ”Strumpfii: Satul pierdut„este 31 martie.

Am scris acest articol pentru competiția Spring Superblog

You may also like

12 comentarii

  1. Sigur o sa merg si eu sa vad ”Strumpfii: Satul pierdut. Nu mai am copii mici, dar n-as vrea sa ratez premieraacestui film de animatie 3D. ( Pe vremea mea aveam 10 minute pe zi desene animate, va vine sa credeti?)

  2. Eu abia pe la 6 ani am avut curaj să mă duc cu copilul cel mare la cinema. Şi atunci a fost mai greu la inceput. Datorită zgomotului şi intunericului. Dar faptul că l-am tinut de mana, l-a ajutat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.